DUŠANU TADIĆU ODUZET GOL: Kakva su to pravila PL? Ozilu se piše, meni ne! (VIDEO)

Srpski reprezentativac besan na čelnike Premijer lige

  • 1

Činilo se da je Dušan Tadić u subotu postigao gol za svoj Sautempton protiv Vest Hema, ali je Premijer liga odlučila drugačije - poništila ga je.

Tačnije, gol je pripisala Karlu Dženkinsonu. Smatraju da je levi bek Ćekićara postigao autogol, ali se srpski reprezentativac ne slaže s tim.

- Gol je moj sto odsto. Čist je kao suza. Pričaću sa ljudima iz kluba. Tražiću da se žale na pripisivanje gola Dženkinsonu. Gol sam ja postigao, mislim da lopta nije ni dodirnula Vest Hema. Ako i jeste, on nije ni uticao na ishod akcije. Nadam se da će žalba biti uslišena - rekao je Tadić.

Pravila Premijer lige su surova. Možda lopta i jeste malo okrznula Dženkinsona, ali Tadić je u pravu. Nikako nije moglo da utiče na ishod akcije.

- Čudni su propisi. Ozil ima 16 asistencija, a svi su videli kakav je uticaj imao na gol koji je Volkot postigao protiv Mančester sitija. Dodao mu je loptu na 20 metara od gola. Volkot ju je vodio, prešao igrača, napravio lažnjak, namestio se i pogodio gol. I to je pravilo po kome je Ozilu upisana asistencija za gol Volkotu, a meni aistencija za autogol Dženkinsonu - pita se Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    31. decembar 2015 | 19:17

    Nema potrebe trositi energiju na to. Tadic je u losoj formi i zato slabo igra. Prosle godine je bio odlican.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA