Došlo je vreme da vaterpolisti ponovo brane boje Srbije!

Dejan Savić istumbao sastav koji će se suprostaviti Francuzima u okviru Svetske lige

  • 2

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odlučio je da za utakmicu sa Francuskom u Svetskoj ligi odmori šestoricu šampiona Evrope i sveta.

Na Savićevomn spisku su: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Mateja Asanović, Nikola Jakšić, Gavril Subotić, Radomir Drašović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Andrija Prlainović, Filip Filipović, Sava Ranđelović, Strahinja Rašović i Viktor Rašović.

- Odmorićemo malo igrače iz mađarski klubova - Baneta i Stefana Mitrovića, Gocića, Ćuka i Aleksića kao i Mandića iz Pro Reka. Cenimo Francuze, pokazali su napredak i očekujem zavidan angažman ekipe u borbi za nove bodove što nam je glavni cilj u ovom susretu - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je u 1. kolu B grupe savladala Francusku sa 12:9, a nedavno na prvenstvu Evrope u Beogradu bilo je 16:8. Srbija vodi u grupi sa maksimalnih šest bodova, ispred Crne Gore i Španije sa po tri i Francuske, koja je bez bodova.

Utakmica između Francuske i Srbije igra se 16. februara u Strazburu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ponosna Tanja

    10. februar 2016 | 07:31

    AJMO MOMCI SAMO NAPRET!

  • Jaca

    10. februar 2016 | 08:55

    Jedva cekam,nedostaju mi delfini!!! Mislim da nema straha od Francuza!!!Ni od koga!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA