≫ 

Murinjo priznao da je pogrešio u sastavu i opleo po svojim igračima!

Ova izjava bi mogla da zabrine neke igrače Junajteda... ko je razočarao Portugalca?

  • 4

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su gradskog rivala Junajted 2:1 (2:1) na Old Trafordu u prvoj utakmici 4. kola Premijer lige.

Siti je zadržao maksimalan učinak sa četiri trijumfa i na vrhu je Premijer lige, dok Junajted ima tri boda manje i doživeo je prvi poraz pod vođstvom Žozea Murinja.

On je to podneo na sebi svojstven način.

- Igrom u drugom poluvremenu nismo zaslužili da izgubimo. Ipak, razočaran sam izdanjem pojedinaca koje je uticalo na izdanje kompletne ekipe. Iskreno, ova utakmica da se igra sada sigurno dva ili tri igrača ne bi počela utakmicu. Ne možete nonšalantno šetati po terenu, to se ne prašta. Ipak, to je fudbal, nekada igrači razočaraju trenere, a nekada ih iznenade - poručio je Murinjo.

Da podsetimo, 172. derbi Mančestera za Junajted su započeli: De Hea, Šo (od 81. Marsijal), Blind, Bejli, Valensija, Pogba, Felaini, Lingard (od 46. Rašford), Runi, Mktarijan (od 46. Erera), Ibrahimović.

Ko je razočarao Murinja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    10. septembar 2016 | 18:15

    Blind nije stoper vec zadnji vezni zasto ga i van gal i murinjo stavljaju na stopera? De Hea, Valensija, Smoling, Bajli, So, Blind, Pogba, Mata, Marsijal, Runi, Ibrahimovic

  • Mandrak

    10. septembar 2016 | 18:27

    Pogba ubedljivo najlosiji,nonsalantan i nezainteresovan

  • ZVEZDIN SIN

    10. septembar 2016 | 17:50

    Murinjo je razocaro ibrahimovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA