≫ 

Juče drvljem i kamenjem po njima, a danas je BiH ponosna na njih dvojicu (VIDEO)

Mirza Teletović i Džanan Musa zajedničkom porukom poslali izvinjenje zbog skandala na utakmici protiv Rusije

  • 5

Mirza Teletović i Džanan Musa "ugasili" su požar koji se razbuktao u taboru reprezentacije BiH nakon što su se njih dvojica verbalno i skoro fizički sukobila tokom meča kvalifikacije za Eurobasket protiv Rusije.

>>> HAOS U REPREZENTACIJI BIH: Teletović hteo da bije Musu, a ovaj je plakao, navijači ga brutalno vređali (VIDEO)

Poraz nije toliko zaboleo tamošnju javnost, koliko neprijatna scena sukoba dvojice, uz Nurkića, najboljih igrača ekipe, posle kojeg je mnogo toga lošeg izrečenog na račun kapitena Teletovića i njegovog gesta prema mlađem saigraču.

Ipak, strasti su se smirile, o čemu svedoči i zajedničko izvinjenje dvojice igrača i njihovo pomirenje koje je Musa "okačio" na svojoj fejsbuk stranici.

- Da iskoristim priliku dok sedim sa prijateljem i, ako Bog da, mojim budućim kolegom u NBA Džananom Musom, da mu se izvinim za svoju reakciju. Kao sportista i moj drug će to da razume. Zna on da mu ja mislim sve najbolje. Kao što sam rekao, želim da dođe u NBA pa de družimo, a ovo što se desilo samo može da nas napravi jačim - poručio je Teletović.

Sličnu poruku poslao je i supertalentovani košarkaš Cedevite.

- Ja, pre svega, treba da izarazim veliko poštovanje prema našem dugogodišnjem kapitenu, i idolu koji mi je bio, i dan danas jeste. Ove stvari koje su se dešavale na utakmici, to psovanje, udaranje, tu ničeg nije bilo. Sve se desilo u afektu, na utakmici gde smo svi želeli da pobedimo, ali nismo, i evo kao prijatelji i pravi profesionalvi mi ćemo to rešiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    12. septembar 2016 | 12:12

    Ovo me podsjeca na onu situaciju Kimija i Scepovica,daleko od toga naravno,ali eto,nekako mi prodje kroz glavu

  • Berane

    12. septembar 2016 | 11:49

    Jeste li zaklali ovna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA