≫ 

Pre mesec dana ubacio je Partizanu 32 poena u "Pioniru", sada je dobio NBA ugovor!

Pjer Džekson se nije bez razloga ekspresno vratio u SAD

  • 12

Jedan od najboljih igrača koga smo imali priliku da vidimo u ABA ligi, nažalost vrlo kratko, potpisao je ugovor sa Dalas Meveriksima.

Pjer Džekson (180, 25) je odigrao tek nekoliko utakmica za Cedevitu i bio je toliko dobar da je povaratk u SAD bio logičan epilog, ali najpre u redove "B" tima Teksašana., gde je takođe izdominirao (42 poena, 8 skokova, 8 asistencija u jednom meču)

Džeksona su posebno upamtili navijači Partizana posle njegove fantastične partije protiv crno-belih kojima je ubacio 32 poena, a otprilke mu je to bio i prosek poena za ono malo mečeva koje je igrao u okviru regionalnog takmičenja i Evrokupa.

Dalas, koji je ove sezone u grupi najlošijih NBA timova, u dobroj meri i zbog čestih povreda igrača odlučio se na ovakav potez zbog manjka kvaliteta i čestih povreda igrača iz spoljne linije (Deron Vilijams, Barea)

Prema navodima američkih medija, Džekson je potpisao dvogodišnji ugovor sa Dalasom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    28. decembar 2016 | 00:15

    Zna se ko je gospodar kosarke na ovom prostorima, bio i bice. Dominacija, titule, reprezentativci, najveci broj NBA igraca, trenera sa najvise trofeja, nista to nije slucajno, vec radom steceno. A kada dodje vansportska sila da leci komplekse, onda to vise nije sport. Mislite o tome.

  • Жика Живац

    27. decembar 2016 | 18:39

    Tesko partizanu dati 30 poena,pa svaka boranija bi išla u Nba kad bi se tako gledalo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA