POGLEDAJTE: "Grobari" skidaju zastave navijačima Tuna! (VIDEO)

Tokom petominutnog prekida utakmice između Tuna i Partizana, navijači "crno-belih", posle bacanja baklji krenuli su ka domaćim pristalicama. Nekoliko "grobara" je na kraju privedeno

  • 19

Novi snimak na Jutjubu koji prikazuje scene tokom petominutnog prekida revanš utakmice između Tuna i Partizana u Švajcarskoj dokazuje da je jedna od namera navijača crno-belih da skinu zastave domaćih pristalica.

Prekid je usledio posle vodećeg gola za Švajcarce, kada su na teren poletele baklje, a nekoliko "grobara" sišlo sa tribine i potrčalo ka onoj na kojoj su navijači Tuna. Nekoliko zastava je skinuto, a celu akciju je potom prekinula policija koja je privela nekoliko navijača Partizana.

Utakmica je ubrzo potom nastavljena, a fudbaleri srpskog šampiona poraženi su 3:0.

Podsetimo, na gostovanju Crvene zvezde Černomerecu u Odesi, navijači crveno-belih sukobili su se sa policijom na stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    30. avgust 2013 | 19:40

    SAMO DA SE ZNA DA JE NA ONOJ BELOJ ZASTAVI PISALO kosovo is albania, ZATO SU JE SKINULI

  • luka

    30. avgust 2013 | 18:51

    Bas ste opasnu ekipu napali!

  • Igor995

    30. avgust 2013 | 19:03

    I sta ste postigli ovim? Stvarno ne razumem sve te navijacke grupe, delije uzimaju transparente grobarima, ili ti obrnuto, sada pocinjete da napadate i strane timove! Delija sam, ali osudjujem obe grupe, nek se navija fer i korektno, a s ovakvim postupcima isapdate budale, a samo unutar grupe isapdate baje! Kad to shvatite prestacete s ovim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA