Kažnjene sudije sa meča Zvezda - Jagodina i Radnički Niš - Partizan (VIDEO)

Arbitri Ristić i Glođović neće suditi na utakmicama naredna dva kola Jelen Super lige

  • 4

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije sankcionisala je sporne momente utakmica iz drugog kola Jelen Super lige, konkreno sa mečeva Crvena zvezda - Jagodina (2:1) na "Marakani" i Radnički Niš - Partizan 0:0. Sudije Ristić i Vlado Glođović pauziraće naredna dva kola.

- Na tim mečevima su uočeni propusti. U beogradskom duelu pomoćni sudija Ristić nije singalizirao ofsajd poziciju kod vodećeg gola Crvene zvezde i zbog toga će pauzirati dve utakmice - rekao je član komisije Đorđe Žutić i potom objasnio kaznu za sudiju sa meča u Nišu.

- Glođović je pogrešio u nekoliko navrata na štetu Partizana. Morao je ranije da sankcioniše neke prekršaje kartonima, pre svega one od strane igrača Radničkog Živkovića. Istina, taj igrač je dobio pri kraju meča drugi žuti, automatski crveni karton, ali prethodno je imao nekoliko startova koji su takođe zahtevali opomenu glavnog arbitra. Takođe, Glođović je prevideo i igranje rukom fudbalera Radničkog na 18 metara od gola domaćina. Zbog svega navedenog, i on je kažnjen sa dva meča pauze - rekao je Žutić.

(Telegraf.rs / Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pablo

    31. avgust 2013 | 14:16

    Ljudi, ma Zvezda dobija sve posteno, zar ne??? Pitajte, Kokezu, doktora za fudbal!!!

  • Nenad BG

    31. avgust 2013 | 15:06

    Samo po 2 meca??? Onaj sto je pomogao Partizanu kaznjen je sa 6?! Vucicu, Vucicu, nabijacki kompleksi iz mladosti isplivali.

  • Saka

    31. avgust 2013 | 14:27

    Bitno da je utakmica pazar-partizan regularna i da niko nije kaznjen. Da vidim da li ce te smeti da slicno ponovite u mecu partizan-rad :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA