NOLE SELEKTOR: Sugerisao sam Mihi da vrati Matića!

Nasmejan i u odličnoj atmosferi najbolji svetski teniser šaljivo govorio pred meč sa Hrvatima. * Nedostajaće nam Teodosić u Sloveniji, ali se nadam lepim vestima od košarkaša. * Od fudbalera očekujem da se bore za dres koji nose i ostave srce na terenu

  • 8

Iako je u borbi za drugi pehar na US openu (večeras igra protiv Marsela Granoljersa za ulazak u 18. uzastopno četvrtfinale na grend slemovima) Novak Đoković ne propušta priliku da kaže po koju i svojim kolegama iz drugih sportova.

Dao je optimističke izjave povodom starta srpskih košarkaša na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, ali i predstojećeg duela fudbalske reprezentacije sa Hrvatskom u Beogradu.

- Žao mi je što Teodosić ne može da pomogne, ali verujem u momke koji su na spisku. Mi smo košarkaška nacija i svako veliko takmičenje očekujemo uzbuđeni. Nadam se lepim vestima iz Slovenije - rekao je Đoković, a prenela "Politika".

- Drago mi je što je Matić ponovo u timu. Nisam ga ja vratio u tim, Siniša je selektor i on odlučuje. Samo sugerišem - rekao je nasmejani Džoker Nole i onda se "uozbiljio".

- Očekuje nas težak posao protiv Hrvata. Nismo u sjajnoj poziciji, ali se treba boriti dokle god postoji šansa. Od momaka samo očekujem da se bore za dres koji nose i ostave srce na terenu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasilije kg

    3. septembar 2013 | 10:41

    a jok ti ces da komentarises!

  • Bracala

    3. septembar 2013 | 10:11

    Jel ima nešto u šta se ovaj Nole neće umešati i komentarisati. Baš me interesuje njegovo mišljenje o stočarstvu u našoj zemlji. Čovek izgleda ima mnogo slobodnog vremena.

  • Srbija

    3. septembar 2013 | 11:45

    Ako vas ne zanima njegovo mišljenje zašto čitate, a pogdotovo komentarišete ? Znam, zato što ste iskompleksirani ! Nole, samo napred ideeemoooo :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA