TATA BRADA: Ovako izgleda vođa litvanskih navijača u košarci (FOTO) (VIDEO)

Litvanski navijači bili su najbrojniji i najorganizovaniji na Evrobasketu na koji su došli sa 10 ogromnih bubnjeva, a predvodio ih je Tomas Baleišas

  • 0

Navijači košarkaške selekcije Litvanije  bili su najorganizovaniji na upravo završenom Evropskom prvenstvu u Slovenji.  Bilo ih je oko 2.000 i svi su bili uniformisani, a predvodio ih je čuveni "Tata Brada". Čovek se inače zove Tomas Balaišas, ali ga svi u Litvaniji znaju po nadimku Sekla.

On ide na sva takmičenja od 2003 godine i organizuje litvanske navijače i vodi navijanje, a izgleda kao sveštenik. Međutim, Sekla je jedan od viđenijih biznismena u Litvaniji, a vatreni je navijač Lijetuvos Ritasa. Sva putovanja plaća sam.

Inače, Litvanci su u Jesenice a kasnije i u Ljubljanu doneli 10 bubnjeva kojima su davalai ritam svom navijanju, a njihova ekipa je uz podršku sa tribina stigla do finala Evrobasketa u kojem je poklekla od Francuske.

(D.Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA