Ludilo u Bukureštu, tuku se Mađari i Rumuni! (VIDEO)

Neredi počeli na železničkoj stanici gde se nekoliko stotina navijača iz Mađarske sukobilo sa policijom

  • 5

U Beogradu je mirno, u Bukureštu tuča. Kad su navijači Mađarske doputovali u glavni grad Rumunije, gde bi trebalo da se odigra meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, neredi su počeli već na železničkoj stanici.

Tvrdi se da je incident isprovocirao jedan domaći navijač raširivši zastavu Rumunije pred Mađarima. Grupa od nekoliko stotina Mađara pokušala je da se obračuna sa provokatorom, a policija je naravno morala da reaguje i došlo je do opšte makljaže.

Ovo nisu prvi neredi u Bukureštu, i u večeri između četvrtka i petka bilo je tuče, a uhapšeno je nekoliko gostujućih huligana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dee

    6. septembar 2013 | 21:54

    Koja gnusna laz!! Ja zivim u Bukurestu na 200m od Nacionalne Arene u kojoj se upravo odigrava mec!! Madjari su takva stoka da gorih nisam videla!!! Sve je jos pocelo u vozu u kom su Madjari stigli danas u Bukurest demolirali su i zapalili stoka prosta voz povredili tj isekli jednu devojku staklom!! U centru Bukuresta demolirali kafice pljujuci na narod!! Policija sa konjima, interventna i gomila inspektora po ulicama!!! UZAS nisam ovako nesto ikad videla!!!

  • Samo pitam

    6. septembar 2013 | 20:16

    Hm, kada policija koristi "silu" da bi rascistila teroriste u Egiptu onda je to protiv humano! Vidi kako biju ovi i nikom nista! J..i se Evropo!

  • D.M.

    7. septembar 2013 | 09:21

    Madjari, su bas, vala bas uvijek pokazivali da su zivotunje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA