Bez Markovića na Francuze, a možda i do kraja EP?

Naš najborbeniji igrač i prvi organizator igre obnovio povredu leđa, koju je imao prošle sezone i biće veliko pitanje da li će ga lekarska ekipa osposobiti do kraja turnira. Trening u hali "Tivoli" preskočio i kapiten Nenad Krstić koji ima lakšu povredu članka noge, ali će biti spreman za meč

  • 2

Selektor Srbije, Dušan Ivković, otkrio je danas da je plejmejker Stefan Marković obnovio povredu leđa, koju je imao i prošle godine i da sigurno neće igrati protiv Francuske u nedelju (21.00).

Marković je ostao u hotelu dok je ekipa otišla na večernji trening u dvorani "Tivoli" a osim plejmejkera Srbije, na ovom treningu nije radio ni kapiten Nenad Krstić koji je lakše iskrenuo članak protiv Ukrajine pa je dobio poštedu.

- Mi imamo problema pred meč sa Francuskom, jer kao što ste videli Marković nije došao na trening. Ostao je u hotelu da odmara jer je obnovio povredu koju je vukao prošle sezone.

- On neće igrati protiv Francuske, a videćemo da li ćemo uspeti da ga osposobimo za ostale utakmice na turniru - rekao je Ivković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Athdept

    14. septembar 2013 | 21:02

    Dal je bre moguce da nam se i ovo desava! Ko nas je kleo nije dangubio! Idemo bre na medalju i ovako!

  • Ja

    14. septembar 2013 | 19:12

    Koji smo baksuzi. Vec imamo dovoljno izostanaka i sad ovo.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA