RUNI UŠAO U ISTORIJU! Napadač postigao 200. gol za Junajted (VIDEO)

Sa dva pogotka protiv Leverkuzena, Runi se pridružio ser Bobiju Čarltonu, Denisu Lovu i Džeku Rovliju i tako ispisao nove stranice istorije Mančester junajteda

  • 1
Vejn Runi Foto: Tanjug/AP

Kakva noć za Mančester junajted i kakva noć za Vejna Runija! Aktuelni šampion Engleske savladao je Bajer iz Leverkuzena u prvom kolu Lige šampiona rezultatom 4:2 uz debitantske nastupe Dejvida Mojesa i Maruana Felainija na klupi, odnosno terenu, ali ono što je najviše impresioniralo navijače na ''Old Trafordu'' jeste 200. gol Runija za ''đavole''.

Sa dva pogotka protiv ''aspirindžija'' napadač se pridružio ser Bobiju Čarltonu, Denisu Lovu i Džeku Rovliju u grupi fudbalera sa preko 200 postignutih golova za Junajted u svim takmičenjima.

Runi je najpre postigao vodeći pogodak u prvom poluvremenu da bi u drugom povisio na 3:1 i zapečatio sudbinu Leverkuzena, a svoje ime urezao u istoriju ''crvenih đavola'' i na najbolji način pokazao da je njegov ostanak na ''Old Trafordu'' najveće letnje pojačanje Junajteda.

ROO by 57ouy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA