SRPSKI KIK BOKSER GAGI JOVANOVIĆ: Ručnom tehnikom osvetiću Badra Harija (VIDEO)

Meč protiv Azerbejdžanca Zabita Samedova, koji je nedavno pobedio jednog od najtalentovanijih K1 boraca Marokanca Badra Harija, odlična je prilika za srpskog "teškaša" da proveri trenutne sposobnosti, a najviše nade polaže u svoju ručnu "mašinu"

  • 10

Najbolji srpski kik bokser u teškoj kategoriji Dragan Gagi Jovanović odmeriće snage sa Zabitom Samedovim u nedelju u Azerbejdžanu.

Borba na gostujućem terenu protiv Samedova, koji je krajem maja pobedio jednog od najtalentovanijih boraca u istoriji K1 Badra Harija, odlična je prilika da član kik boks kluba Crvena zvezda Delije proveri gde se nalazi u odnosu na borce iz svetskog vrha.

- Velika je čast što ću odmeriti snage sa takvim borcem, kako bih se uverio za kolike sam domete trenutno sposoban -rekao je Jovanović, i dodao u koje udarce najviše veruje.

- Voleo bih da meč završim ručnom tehnikom, da ga ubacim u moju "mašinu" s rukama. Borićemo se na njegovom terenu, gde se očekuje da će on imati pomoć sudija, pa je moja šansa za pobedu nokaut!

Bivši svetski i dvostruki šampion Evrope u kik boksu nikada u karijeri nije imao strah pred ulazak u ring, a ista situacija je i pred borbu sa Samedovim.

- Da postoji strah, ne bih se bavio ovim sportom. Pozitivna trema postoji, ali kada počne borba sve prestaje. Samo se fokusiram na protivnika - izjavio je Jovanović, koji i u 36. godini ima snage za trening i borbu.

- Još imam takmičarskog duha, snage i sve što mi je potrebno za borbu. Meč sa Samedovim je zakazan iznenada, pa s obzirom na to da još postoje izazovi, ne mogu da kažem kad ću završiti karijeru - rekao je Jovanović kroz osmeh, i prisetio se kako je počeo da trenira kik boks.

- Drugar Vlada Radovanović, koji je trenirao u klubu Crvena zvezda Delije, doveo me je na trening kako bih smršao, jer sam imao 125 kilograma. Do tada sam dizao tegove, mislio sam da sam pun snage, ali kad sam došao ovde, shvatio sam da su mi tegovi nepotrebni. Posle pet meseci ušao sam u ring prvih nekoliko protivnika nokautirao, a potom sam nastavio do evropskog i svetskog trona - zaključio je Jovanović.

Pogledajte jedan od poslednjih treninga Dragana Jovanovića pred meč u Azerbejdžanu...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P. Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    21. septembar 2013 | 16:16

    Gagi..tvoje Delije su uz tebe ! Samo hrabro ! Zgazi ih sve..

  • СССС

    21. septembar 2013 | 16:41

    Није битно да ли је делија или гробар,битно је да је СРБИН! Само напред!!!

  • Karaburma cela narkomanska...

    21. septembar 2013 | 17:32

    Glodari,ne ,uopste niste kompleksasi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA