Dragan Mrđa u epizodi: Zašto ćutite, p...e ciganske! (VIDEO)

Kako objasniti trans uz pesmu "Silovao si Zvezdu Dragane". Po povratku ekipe Vojvodine u sezoni 2009/2010. godine tada napadač "lala" vređao klub za koji sada igra.

  • 17

Prvi strelac lige, Zvezdino dete, Dragan Mrđa, veliki je trag ostavio igrajući za Vojvodinu, a njegovih osam golova u kratkom vremenskom roku i prvo mesto na listi strelaca u povratničkom mandatu kao igrača Crvene zvezde, očigledno mnogo boli navijače iz Novog Sada, koji su rešili da malo podgreju atmosferu pred duel dva tima koji je na programu za vikend.

Prvog decembra na Jutjub kanalu Firma 1989 okačili su deo slavlja posle pobede novosadskih crveno - belih, kada je između ostalih i Dragan Mrđa pevao protiv Crvene zvezde. Bilo je to po povratku Vojvodine posle pobede u jesenjem delu sezone 200)/2010. godine.

Poznate pesme koje na Večitim derbijima interpretiraju i navijači Partizana zapevao je uz bakljadu i sadašnji Zvezdin napadač:

- "Zašto ćutite, p...e ciganske" i "Zvezdu da mi ponude"...

Mrđin, i šou ostalih igrača Vojvodine tada počinje od 1:11 minuta na snimku ispod.

Ko zna zna, ko ne zna, nek presluša video, kako god, navijači Crvene zvezde imaju puno razloga za zadovoljstvo zbog dolaska Mrđe na Marakanu. Ako ništa, bar ovih osam!

Sa druge strane, Firmaši, u sredu u Kupu i subotu u prvenstvu sigurno neće propustiti priliku da pecnu bivšeg miljenika.

Jer, njegovo đuskanje uz pesmu "Silovao si Zvezdu Dragane", bilo je apsolutni hit među navijačima Voše, pre nekoliko sezona...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bube gr

    3. decembar 2013 | 14:14

    Svi znaju da je bio u Zemunelu, hteo je da dodje u Partizan! I on, i Lazetic Nikola u Basta!!!

  • Grobar

    3. decembar 2013 | 14:58

    Obraz ko djon,takvi obicno zavrse u zvezdani.

  • ivan

    3. decembar 2013 | 14:28

    Oprostite mu ruznu proslost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA