BOŠKOVIĆ I DAMNJANOVIĆEVA: Atmosfera u ekipi je dobra!

- Devojke su izvanredne, jako sam zadovoljan kako su se pokazale na turniru i pripremama - rekao je selektor srpskih rukometašica

  • 1

Rukometašice Srbije igraju prvi meč grupe B Svetskog prvenstva protiv Japana u petak od 18 časova u niškom "Čairu". Posle prvih navoda da će selektor Saša Bošković precrtati Sanju Damnjanović sa spiska zbog pojedinih izjava medijima, njih dvoje su zajedno izrazili nadu da će u prvom meču dati sve od sebe.

- U reprezentaciji je dobra atmosfera, radimo, treniramo i pripremamo se za Svetsko prvenstvo. Devojke su izvanredne, jako sam zadovoljan kako su se pokazale na turniru i pripremama. Prvu utakmicu igramo sa Japanom, to je uvodni meč u ono šta nas očekuje, u svakoj utakmici daćemo sve od sebe. Imamo svoj cilj, i ništa ne sme da nas poremeti - rekao je Bošković.

Sanja Damnjanović smatra da je cela reprezentacija spremna za prvenstvo.

- Još dva dana ostalo je do Svetskog prvenstva, ovih 14 dana priprema brzo su proleteli. Jedva čekam da počne prvenstvo, spremne smo za utakmice, treniramo, na turniru u Vrnjačkoj Banji imale smo tri bitne provere. Uvežbavamo napad, 5:1 odbranu. Reprezentacija Japana je zaista brza, očekujem tešku utakmicu, ali isto tako nadam se da ćemo osvojiti dva boda. To je prva utakmica, bitno je kako počnemo, tako da ćemo se posvetiti svakoj utakmici i protivniku da odigramo što bolje.

Srpske rukometašice nalaze se u grupi B sa selekcijama Alžira, Japana, Kine, Danske i Brazila.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac iz Podgorice

    4. decembar 2013 | 16:01

    Pazi ovim budalama transparent u pozadini..cus meraklije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA