JOJIĆ ZA TELEGRAF: Ne razmišljam o Markovićevim koracima!

Najbolji fudbaler jesenjeg dela sezone 2013/2014. istakao je da ne razmišlja o napuštanju tabora "crno-belih"

  • 2

Fudbaleri Partizana ponovo su dominirali na kraju jesenjeg dela sezone Jelen Superlige Srbije. Priznanje najboljem fudbaleru pripalo je Milošu Jojiću, a najboljem debitantu Andriji Živkoviću.

Na svečanosti u hotelu "Hajat" Jojić je u razgovoru za Telegraf istakao da nagrade koje su dodeljene njemu i Živkoviću nisu toliko individualne.

- Laskavo priznanje za mene i Andriju. Meni je izuzetna čast što sam ovde i što sam u prilici da u rukama držim ovu nagradu, koja nije samo moja, već celog Partizana i omladinske škole kroz koju sam prošao. Ovo će mi biti samo dodatni motiv da nastavim da radim - rekao je Jojić za naš portal.

Prošle godine je nagradu osvojio Lazar Marković, koji je na kraju napustio "crno-bele" i postao jedan od najboljih evropskih igrača. Da li sličan put očekuje i Partizanovog "spasitelja" u završnici polusezone?

- Iskren da budem, ja još ne razmišljam o tome. Imam još dve godine ugovora sa Partizanom. I jedino što sada želim je da se odmorim dobro, u nastavku da se dobro spremim, i da u drugom delu sezone odigram još bolje - rekao je Jojić, i priznao da je srpski šampion mogao da odigra mnogo bolju polusezonu.

- Sigurno. Igrali smo sa dosta oscilacija. Nedostajala nam je ta realizacija, nismo imali dovoljno koncentracije. Ali bez obzira na sve, mi nismo slučajno prvi. Naprotiv, zasluženo smo prvi - zaključio je Miloš Jojić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokobanjac

    10. decembar 2013 | 19:39

    A ko je vase utakmice namestao? Iza drugog vidite slamku a iza vas ne vidite gredu...

  • Morski pas

    10. decembar 2013 | 14:43

    I ovo se namesta!! Gde moze ovaj da bude bolji od ninkovica i mrdje!? Ali sve to da bi se lakse prodao...vrlo tesko do titule ako tole ostane!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA