FOTO-PRIČA SA KOKTELA FSS: Ko se s kim ljubio, a ko pored koga nije sedeo!

Ceremoniju dodela nagrada za najboljeg fudbalera i trenera Srbije u 2013. godini upriličio je veliki broj ''fudbalskih'' ljudi koji su svojevremeno bili ljuti protivnici

  • 2

Tradiciju započetu 2005. godine Fudbalski savez Srbije je nastavio i u 2013. kada su dodeljene nagrade za najboljeg srpskog fudbalera i trenera u godini na izmaku.

Titulu najboljeg igrača dobio je Branislav Ivanović, koji nije prisustvovao ceremoniji zbog toga što mu menadžer Žoze Murinjo to nije dozvolio, dok je nagradu za najboljeg trenera dobio Ljubinko Drulović, koji je predvodio omladince do zlatne medalje u Litvaniji. Nagradu za ''Klub 100'', inače novinu od ove godine, dobio je Savo Milošević.

Iako veliki protivnik predsednika saveza i jedan od kandidata da se ponovo nađe u fotelji umesto Karadžića, na ceremoniji se našao i Zvezdan Terzić, koji se , uz osmeh, pozdravio sa Toletom.

Predsednik OFK Beograda se, takođe, srdačno pozdravio i sa prvim čovekom Zvezde Draganom Džajićem, koji se rukovao sa Karadžićem neposredno po dolasku na ceremoniju.

Da li je u pitanju samo drugarstvo ili Džajić i Terzić imaju dogovor za izbore u savezu, pokušaće da nam odgonetne i ova fotografija.

Nekada na jednoj strani prilikom pokušaja rušenja Karadžića, Terzić je imao i blizak susret sa direktorom omladinskih selekcija Savom Miloševićem.

Milošević nije krio zadovoljstvo prilikom dobijanja nagrade od strane predsednika FSS i kratko se zahvalio na tome uz čestitke za predstojeće praznike.

Osim Džajića, na proslavi su se našla i dvojica ''vojnika'' Zvezde Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda, i Aleksandar Janković, trener ''crveno-belih'' u dva navrata.

Ceremoniju je upriličio i dolazak Partizanovih lepotica - potparola Biljane Obradović i direktorke marketinga Snežane Filipović, a zanimljivo, ovo im je druga proslava tokom dana s obzirom na to da je legenda ''crno-belih'' Milutin Šoškić proslavio 76. rođendan.

Među zvanicama našli su se i nekadašnji funkcioneri Partizana Žarko Zečević, Ljubiša Tumbaković i Ivan Ćurković, kao i aktuelni potpredsednik Ratomir Babić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. decembar 2013 | 17:31

    TOLE-DON fss !!! NASI GROBARI sa nasim lepoticama,a abolirani dvojac-izmedju sebe !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!!

  • Savo

    27. decembar 2013 | 18:41

    Sve ista g.... Srbiji trebaju nova lica.Ovi su pokrali sve sto su mogli, neki su odlezali, a neki ce da odleze.Srbija trazi promene, nove ljude, priznate sportiste u svetu, imena kojima se ponosimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA