≫ 

Tim naoštren za Đokovića: Veći je izazov sada, nego na poslednja dva meča koja sam dobio protiv Novaka!

Trenutni skor je 5:2 u korist srpskog tenisera, ali je Tim taj koji se poslednji radovao

  • 1

Austrijanac Dominik Tim napravio je veliki preokret u petak popodne, kada je u tri seta izbacio Rodžera Federera u četvrtfinalu ATP turnira u Madridu!

A za plasman u finale će morati da se bori protiv Novaka Đokovića, prvog reketa sveta i tenisera kog je pobedio na poslednja dva duela.

Podsetimo, Tim je svoje dve jedine pobede nad Novakom zabeležio na šljaci. Prvu 2017. na Rolan Garosu, drugu godinu dana kasnije u Monte Karlu.

- Ovo protiv Federera je bio veliki test za mene, dok će meč protiv Đokovića biti drugačiji. Igrao sam prošle i pretprople godine protiv njega, ali on tada nije bio u najboljem redu. U međuvremenu je osvojio tri Gren slema i ponovo je na vrhu. Dakle, izazov je sada mnogo veći - rekao je Tim.

Njihov meč se igra u subotu, ali sigurno ne pre 16.00 časova. Nedugo posle njihovog duela na teren će izaći i drugi polufinalni par koji čine Rafael Nadal i Stefanos Cicipas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. maj 2019 | 12:59

    Ako na teren izadjemo stari Novak, Nema Austrijanac sta da trazi Ajmo Novace do pobjede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA