Kirjos se posle poraza Đokovića oglasio i likovao: Medvedev je robot, zver...

Čovek baš ne može da gleda svoja posla

  • 4

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je Masters u Sinsinatiju i u polufinalu turnira je eliminisao Novaka Đokovića preokretom, mada je izgubio prvi set.

Australijski teniser Nik Kirjos je tu informaciju jedva dočekao da nastavi neku vrstu "svađe" sa Novakom koju doduše samo on vodi pošto se Đoković do sada nije time zamarao.

Baš u vreme polufinala Kirjos je putem društvenih mreža napisao "Medvedev je robot. Zver. Haha, konstantnost van granica, previše dobro", napisao je Kirjos što su mnogi odmah videli kao novu provokaciju za srpskog igrača.

Oni koji vole Kirjosa su mu na to poručili da pobedi Đokovića, drugi da je Đokovićev veliki fan jer mu prati sve mečeve, a treći da ga nigde nema kada Đoković pobedi, kao što je bio slučaj u velikom vimbldonskom finalu.

Australijanac je tada molio Rodžera Federera da pobedi Srbina, što ovaj posle pet sati igre nije uradio. Ranije tokom godine Kirjos je pokrenuo lavinu rekavši da je Đoković bolesno opsednut time da ga svi vole.

Prvi reket sveta je usred cele situacije rekao da bi uvek pomogao ili posavetovao Kirjosa ako bi ga problematični "Kengur" pitao za savet.

VIDEO - Novak: Za taj-brejk potrebno je mnogo mentalne snage

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA