≫ 

Nole se digao iz ponora protiv 97. igrača sveta: Imao je paklen put do pobede na startu Pariza!

 ≫ 

Novak naišao na "tvrd orah"!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nemke

    30. oktobar 2019 | 23:46

    kakvu memoriju imate? koliko je Novak dobio mečeva u početnim rundama na jedvite jade, pa posle osvojio turnir? koliko od vas svih nešto trenira? evo ja treniram rekreativno, ali relativno ozbiljno. stalno nešto merim i trudim se da popravim svoje najbolje rezultate. i sve to pod stare dane ... ali to ne radim od nedavno. to sam radio i pre 25 ili 30 godina.... e sada, pošto se trudim da pazim šta i koliko jedem, treniram u isto vreme itd... dešavaju se dani da bez obzira što nisam bolestan, ne bi trebalo da sam umoran, kao sve je standardno, a u stvari osećam da ne ide i ne mogu da odradim maksimalno... ipak, odradim kako mogu, i to je bolje nego da gledam TV... sledeći put se razvalim... tako da Novak može sutra da izađe i razvali protivnika... a loši dani se dešavaju... ni Rafa nije blistao... Manarino se sam uništio promašajima u odlučujućim momentima...

  • Dragan

    30. oktobar 2019 | 22:31

    ova izjava deluje jako neozbiljno, njemu tenis trenutno dodje kao usputno zanimanje.. tako bar deluje, nisam spreman, nisam bas najbolje pripremljen, nisam dovoljno trenirao, svaki turnir ista izjava.. mislim da u momentima kada se karijera lomi i kada mora najvise da zapne , kao recimo kada znate da do kraja utakmice ima jos 5 minuta, znaci jos 5 minuta zapnite da maksimuma i vecnost je vasa, on se trenutno samo seta po tom terenu, ne izgleda bas kao da se predaje, ali izgleda kao da ga bas nesto preterano i ne zanima, tako je odigrao i protiv Cicipasa u Kini, skoro iz mesta, pun nestrpljenja, bas cudno..

  • Zoran

    30. oktobar 2019 | 22:30

    Nije do spremnosti. u zivot. to je izgovor. ne mozes iz forhenda da napravis 17 ali bukvalno nicim iznudjenih gresaka koje idu u aut po 3m. to je do tvog fokusa koji ko zna gde je trenutno. ovaj put se mali sam pobedio, jasno, ali sutra ovakva igra... i ti si na Maldivima u petak. ha, pa nije ni lose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA