≫ 

Đokovićev trener prvi favorit za klupu Hrvatske!

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević figurira kao jedan od glavnih kandidata za mesto selektora svoje zemlje

  • 0
1159188099 Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Tako bar tvrde hrvatski mediji nakon neuspešnog učešća Hrvata na Dejvis kup finalu u Madridu. I pred završnicu najjačeg reprezentativnog takmičenja u tenisu, bilo je potresa zbog smene selektora Željka Krajana.

Franko Škugor ga je privremeno zamenio u toj ulozi, a sada se spominje i Ivanišević. Pitanje je kako bi eventualni pristanak hrvatskog stručnjaka da vodi svoj nacionalni tim uticao na saradnju sa Novakom Đokovićem i da li bi ona, uz nove Goranove obaveze, bila moguća.

- Naravno da je lepo čuti takve informacije. Treba videti, ali nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude selektor Hrvatske. Iskreno, ovo je prvi put da čujem za tu mogućnost, ali on ima moju podršku - rekao je o tom pitanju Đoković.

Goran i Novak su svoju saradnju započeli letos i ona je do sada bila na obostrano zadovoljstvo, što su i Ivanišević i Đoković više puta isticali.

- Ja s te strane nemam problema. Meni bi bilo najdraže kad bi on to preuzeo jer to njemu pripada. Bilo bi lepo za njega i pozitivno za sve nas - ocenio je Čilić ovu mogućnost.

Podsetimo, Marin Čilić je upravo sa Ivaniševićem kao trenerom osvojio jedini Grend slem 2014. godine na US Openu.

Video: Nole igrao gangsterski remi sa Ivaniševićem pred finale Pariza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA