≫ 

Indijan Vels će imati šampiona - korona virus! Teniseri ljuti jer im niko nije rekao za otkazivanje

Stigle prve reakcije posle otkazivanja "petog Grend slema"

  • 0
Rafael Nadal, Novak Đoković Foto: Profimedia

Teniseri i teniserke širom ATP i WTA tura nisu zadovoljni zbog činjenice da je otkazan jedan od najznačajnijih turnira sezone u Indijan Velsu, neki od njih, poput Garbinje Muguruze već su se fotografisali za editorijal turnira i sve je bilo uzalud.

Korona virus je "presudio" da po prvi put od 1980. ovaj turnir nema šampiona. Dominik Tim neće biti u prilici da brani titulu od prošle godine, Novak Đoković da je osvoji po šesti put, a Rafael Nadal se nada da će nekog rešenja biti.

- Svi ste čuli vesti, otkazan je Indijan Vels. Još uvek smo ovde i čekamo šta ćemo dalje. Veoma sam tužan oko svega što se dešava širom sveta. Nadam se da će se uskoro pronaći neko rešenje - napisao je Nadal.

Oglasio se i Kanađanin Deni Šapovalov koji kratko komentariše "potresen sam".

Džon Milman je ironično prokomentarisao da bi bolje bilo da se nije ni vraćao treninzima posle Dejvis kupa.

Pre samo dva dana, čak je i ATP najavio turnir sa perjanicama poput Cicipasa, Medvedeva, Zvereva, Monfisa, Dimitrova...

Od svega na kraju nije bilo ništa, turnir je ponudio refundiranje novca direktnim kupcima karata, a teniserima je najžalije što se ništa nisu pitali u čitavom slučaju.

Jedna od oštrijih je bila Kirsten Flipkens koja se zapitala "šta je**te?!", dok je Argentinac Dijego Švarcman bio besan jer su igrači već bili spremni za turnir, a informaciju o otkazivanju su dobili preko društvenih mreža.

Zbog toga je na društvenim mrežama osvanulo i nekoliko šaljivih komentara koji kažu da je pravi šampion ovogodišnjeg turnira upravo - korona virus.

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA