≫ 

Nole se iz karantina obratio Srbiji i Kini, molitvom s Ostroga i važnim apelom za lekare!

Važna poruka našeg najboljeg sportiste!

  • 27
Novak Đoković Foto: instagram.com

Novak Đoković sa porodicom provodi dane samoizolacije, a na društvenim mrežama je objavio kako izgledaju momenti sa suprugom Jelenom i decom Tarom i Stefanom.

On je objavio i molitvu sa Ostroga, koja dovoljno govori o aktuelnom trenutku borbe protiv korona virusa.

- Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin.

Pored toga, on je u još jednoj objavi objavio lekare koji drže važnu poruku.

- Ko ostane kući, heroj je pravi, mnogo manje posla svima nama pravi.

Na kraju saopštenja, Novak je posebnu poruku zahvalnosti uputio Kini, zemlji koja je neprocenjivo pomogla Srbiji, a u kojoj je najvoljeniji teniser i redovan osvajač turnira u Pekingu i Šangaju.

- Velika zahvalnost svim zemljama koje se uzajamno pomažu u ovim teškim trenucima. Republika Kina koja je veliku muku pretrpela u borbi sa virusom, šalje nesebično svoju pomoć Srbiji, kroz svoje medicinske stručnjake i opremu koja će mnogo značiti!

uskoro opširnije...

Video: Nemanja Nedović opisao situaciju u Italiji i opasnost od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    22. mart 2020 | 15:46

    ŽIV BIO NOLE I BOG TE ČUVAO. KAKO TEBE TAKO I TVOJU PORODICU, I SAV VERUJUĆI SRPSKI NAROD.

  • DARKO 100%

    22. mart 2020 | 13:53

    Vidite sta pametni ljudi rade u teskim situacijama,molitva ,mole se sportisti pred mec neki pa se prekrste,mole se u najtezim bolestima,mole se porodilje da rode zivo i zdravo dete,mole se u ratu ratnici,snaga opstanka covekove duse pogotovo danas je u molitvi,ja bi voleo kad bi sav narod u isto vreme govorio sve opstu molitvu gospodnju Oce nas ,a zvona neka zvone jer sve je vibracija koja ima svoj eho odlazeci i povratni ,NOLE JE POKAZAO DA IMA SVOJU VELICINU,U SVAKOM POGLEDU,I ZNANJU NEKA VAS BOG CUVA,pa se opet vidimo u srexi i radosti kad ovo sve prodje,PROCI CE I OVO!

  • Pop

    22. mart 2020 | 14:50

    Malo li je dao do sada, jel treba dusu da mu uzmete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA