≫ 

Novakov odgovor kritičarima je mnogima promakao: Ništa ne propovedam, pričam sa neverovatnim ljudima

Prvi igrač sveta je u prethodnom razgovoru imao momenat koji je odgovor svim osudama

  • 1
novak đoković Foto: MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, odbacio je kritike dela javnosti koje se odnose na njegove Instagram "lajvove" i objasnio da sa poznatim ljudima samo deli stavove o različitim temama.

Mnogi su propustili momenat iz njegovog poslednjeg uključenja uživo, kada mu je sagovornik bio Džej Šeti.

Tu je između redova objasnio šta mu je žellja i stav sa svojim sagovornicima, koje mnogi smatraju kontroverznim.

- Blagosloven sam što imam priliku da pozovem neke neverovatne ljude koji dele svoj životni put kako bi ljudi koji su ovde mogli da poslušaju i nadam se da će naći nešto što ih inspiriše i da će biti u stanju da identifikuju svoj sopstveni životni put u našima - svi prolazimo kroz slične emotivne i mentalne izazove. Ponavljam - ne propovedamo ništa, već u prijateljskom razgovoru delimo svoje stavove - istakao je Đoković.

Srpski as meta je brojnih kritika pre svega zbog stava o vakcinisanju, kao i zbog razgovora sa Irancem Šervinom Džafarijehom o moći pozitivnih i negativnih misli.

Džafarijeh se potom na društvenim mrežama prepirao sa čuvenim teniskim novinarom Benom Rotenbergom, koji je osudio Novaka zbog razgovora sa njim.

Reagovala je i poznata teniserka koja je sada reporterka NBC, tražeći od Novaka da povuče izjavu o "molitvama koje prečišćavaju zagađenu vodu".

Čak su se i Italijani zainteresovali za temu, a Aleksandar Atanasijević im jee objasnio da će se i Đoković vakcinisati, ukoliko to bude uslov da se učestvuje na turnirima.

Video: Novak iz drugog ugla: Srbi su nebeski narod, to nije slučajno, pozdrav svima koji se bore za istinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giks

    12. maj 2020 | 12:59

    Respekt, ali ne komentarise stvari za koje si laik. Medicina traje 6 godina, specijalizacija 4-5. Sve treba da bude jasno. Da je tebe bilo koji dokror učio serviraju bilo bi smešno. Nastavi dalje i budi broj 1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA