≫ 

Đoković urlao na sopstveni boks tokom meča: "Kaži mu da sedne"

Novak priznao da je bio frustriran krajem drugog seta

  • 5

Lako je Novak Đoković, kada pogledamo konačan rezultat, izašao na kraj sa Damirom Džumhurom u 1. kolu US Opena, ali daleko od toga da prvi reket sveta nije imao problema u igri tokom meča!

To se posebno odnosi na drugi set koji je Novak dobio sa 6:4, a u kom je viđen i urlik upućen sopstvenom boksu nakon što je iskoristio svoju treću set loptu.

- Kaži mu da sedne - prodera se Đoković očigledno aludirajući na nekog iz boksa s obzirom na to da se US Open igra bez prisustva publike.

Nedugo posle meča Novak je novinarima objasnio zbog čega se čuo taj njegov urlik.

- Ni prvi, a verovatno ni poslednji put da sam urlao prema svom boksu. Ponekad se takve stvari dogode. Bio sam frustriran igrom, nekim udarcima koje sam izveo. Urlikom sam to izbacio iz sebe. To je intenzitet, stalo vam je do pobede - rekao je Đoković i dodao:

- Da mi nije stalo, ne bih ni bio ovde. Uvek igram s puno energije i nekad moram ovako da reagujem kako bih vratio fokus. Bitno je imati boks, da možete da se okrenete prema njima, nema veze da li je stadion pun ili prazan. Očekujete da budu s tobom i daju ti podršku.

Đoković će u 2. kolu igrati sa Britancem Kajlom Edmundom, a vredi pomenuti da mu na ruku ide poraz Džona Iznera posle četiri sata igre.

Video: Novak objasnio zašto je vikao na svoju ložu tokom meča sa Džumhurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    1. septembar 2020 | 10:52

    Evo tebi jedan minus....za ovu dvojicu papaka.. Noca je najveci....

  • eNL

    1. septembar 2020 | 12:40

    ja uživam kad se Novak ovako prodere..a tek da vidite kako se ja derem kad sudija pogreši. A tek kad Federer pogreši...auuuu miline

  • Edit

    1. septembar 2020 | 18:24

    Kome je cudno,ovakvo ponasanje?Tako rade veliki sportisti,npr.N°1 i ko jos,podsetite se,ma niko bre,ne razmisljajte,zato je on obozavan,svugde u svetu ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA