≫ 

Toni Nadal o povredi Đokovića: "U jednom trenutku mislite da ispada, a onda sve preko noći nestane"

Dugogodišnji trener španskog tenisera ističe da ipak ne sumnja da je Novak povređen

  • 7
Novak Đoković, Toni Nadal Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, koji je bio i dugogodišnji trener španskog tenisera, dao je izjavu za španske medije o stanju povrede Novaka Đokovića.

On ističe da ga iznenađuje koliko puta u toku meča Đoković pokazuje znake povrede, što je bio slučaj i u meču sa Raonićem, i da mu je čudno kako u jednom momentu delje kao da dovodi u pitanje svoje učešće na daljem turniru, a onda sve preko noći nestane.

- Iznenađujuće je da se neprijatnosti javljaju toliko puta, da se javlja sumnja u njegov opstanak na turniru, a zatim nestanu preko noći - rekao je Nadalov stric.

Međutim, Toni ističe da ne sumnja u povredu Đokovića i smatra da možda on skriva povredu manje nego što bi to trebalo i što je uobičajena praksa.

- Neću da budem onaj koji sumnja u istinitost njegove povrede, to je nešto vrlo šesto kod vrhunskih sportista. Verovatno ih skriva manje nego što bi trebalo, što je normalna praksa na turu - rekao je Toni Nadal.

Video: Neverovatna konferencija Novaka, sva pitanja o povredi: Nije otkrio napadnim novinarima svoje stanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    15. februar 2021 | 11:44

    A ti i tebi slični se radujete da je pvredjen i da ispadne zbog povrede sa turnira. Neda se Novak Djoković u inat svima vama. Bog je na njegovoj strani. On je bolji čovek od svih Kirjosa i njemu sličnih. Možete samo da mu zavidite. On protivniku za svaki dobro odigrani poem kaže "bravo". A vi ga mrzite i za to što je iz jedne male ponosne Srbije.

  • Qwer

    15. februar 2021 | 11:43

    Evo ga sad i ovaj. Ko ti je kriv što je Nole broj JEDAN a tvoj pulen kaska za njim.

  • 🤷‍♂️

    15. februar 2021 | 12:32

    Pa zar nije i Nadal na sva zvona zvonio o povredi ledja i da je bilo pitanje da li ce igrati na turniru pa odjednom cepa sve redom bez problema ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA