Đere se veselio protiv Veselog i prošao u drugo kolo Majamija

Ukoliko padne i Bublik, projektovano bi srpski teniser išao na Davida Gofana koji do tada imao posao protiv Džejmsa Dakvorta

  • 1
Laslo Đere Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se posle tri odigrana seta plasira u drugo kolo Mastersa u Majamiju savladavši češkog tenisera Jiržija Veselog sa 6:3, 5:7, 6:1.

Laslo je za 105 minuta uspeo da porazi Čeha koji je uspeo servisima samo u drugom setu da poremeti našeg protivnika, ali gledajući prvu i treću deonice, jasno je bilo ko je bio generalno bolji u ovom duelu.

Imaće Đere prostora da ode i korak dalje, jer će mu u drugoj rundi protivnik biti Aleksandar Bublik iz Kazahstana koji je bio slobodan na startu turnira na Floridi.

Ukoliko padne i Bublik, projektovano bi srpski teniser išao na Davida Gofana koji do tada imao posao protiv Džejmsa Dakvorta.

Đere je jedan od tri predstavnika Srbije na takmičenju u Majamiju, pošto je na istom stupnju i Dušan Lajović, dok Miomira Kecmanovića očekuje još uvek posao u prvom kolu.

Video: Novak na znamenitostima Beograda u čast istorijskog uspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belasica

    25. mart 2021 | 08:15

    Bravo Dere👍 korak po korak Idemo do kraja. Srecno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA