≫ 

Veliki gest Đokovića za bolesnu baku (92): Čim se probudila u bolnici pitala "šta je uradio Novak?"

Najbolji teniser sveta još jednom je pokazao da nije samo najbolji teniser sveta, već da je i veliki čovek

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je proteklog vikenda svoj šesti Vimbldon i ukupno 20. Grend slem pehar, čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom po osvojenim najvećim peharima.

Njegov meč na Vimbldonu u finalu protiv Beretinija s posebnom pažnjom pratili su navijači širom sveta, ali među njima nije bila i jedna baka od 92 godine, koja je njegov veliki navijač.

Nju je bolest sprečila da odgleda finale, a prva stvar koju je uradila čim se probudila bilo je pitanje "Šta je uradio Novak".

Rebeka Forand, čija je tetka upravo baka Beti, pisala je na Tviteru Novaku Đokoviću uz molbu da je pozdravi.

- Zdravo, Novače. Ima li šanse da pozdraviš moju 92-godišnju tetku Beti, koja je jedan od tvojih najvećih fanova. Ona je u bolnici i propustila je tvoju pobedu na Vimbldonu ove nedelje, ali to je bila prva stvar za koju je pitala kada se probudila - napisala je Rebeka, a potom se nadovezala na poruke koje su se nadovezale na njenu objavu sa podrškom za baku Beti.

- Slikam sve poruke i šaljem ih tetka Beti. Hvala vam svima! Ona je i dalje u bolnici i mnogo joj je bolje. Znam da bi htela da to čuje od Novaka isto - napisala je Rebeka.

Ubrzo joj se javio i lično Novak Đoković.

- Molim te reci tetka Beti da je privilegija imati je za navijača! I neka brzo ozdravi! Šaljemo pozitivnu energiju - napisao je Novak, što je oduševilo Rebeku, koja je najavila da će ovo pokazati svojoj tetki, koja će biti oduševljena.

Video: Alesandro del Pjero za Telegraf o srpskim fudbalerima i Đokoviću: Novak će otići još dalje od ovoga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA