≫ 

"Ne vidim Srbiju u finalu, vidim kako osvaja trofej": Jake reči trenera koji je doneo Salataru

Bogdan Obradović je analizirao za Žurnal igru naše ekipe

  • 5
Dejvis Kup Srbija Foto: MN Press

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, smatra da Srbija ima kvalitet da osvoji trofej, popularnu Salataru.

Srbija je sa njim 2010. prvi i jedini put bila pobednik ovog takmičenja, a sada imaju šansu da se domognu novog trofeja.

-Ja Srbiju ne vidim u finalu, nego kako osvaja Dejvis kup. To ja osećam kao kreator reprezentacije koja je osvojila Salataru, ali i kao kreator najboljeg igrača Novaka Đokovića. Znam šta sam ih naučio i koliko je njihova međusobna povezanost.

- Svi su oni neverovatno povezani i tu se rezultati ne gledaju. Ogromno je poverenje i izuzetno jaka atmosfera u reprezentciji koja odašilje energiju. Na svakoj fotografiji, na svakom treningu, vidi se da je to ono što treba da bude - rekao je Obradović za Žurnal.

Bogdan Obradović Foto: Marko Jovanović

Na pitanje o Hrvatskom timu, Obradović kaže

- Čilić ništa nije uradio cele godine, to više nije on nego neki teniser koji se zove kao on. Ova druga dvojica koji igraju singl su smešni, iza 200. su mesta. Naši su deset puta jači od Hrvatske - objasnio je Obradović.

Video: Obradović sprema novog talenta Hamada Međedovića koji bi mogao biti novi Novak

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    3. decembar 2021 | 09:40

    Znači da ne bi Bogdana Obradovića, Nole ništa ne bi uradio u karijeri. Svašta sam čuo, ali ovo je jedna od većih gluposti u poslednje vreme, ovaj čovek je bolesno ambiciozan i sve bi uradio da ponovo bude selektor, medjutim neće dok se Nole bude pitao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA