≫ 

Novaka smestili u hotel s najmanje 46 migranata, na fasadi jeziv grafit "besplatno mučenje"

Neverovatni potezi vlasti u Australiji

  • 14
Novak Đoković Mateo Beretini tenis Foto: Tanjug/AP

Nakon što je tokom čitave noći maltretiran na aerodromu, tortura za Novaka Đokovića nastavljena je i nakon što je konačno, posle skoro 12 sati na aerodromu, odvezen u karantinski smeštaj.

Međutim, posebna priča je smeštaj u koji je Novak prebačen, dok čeka odluku suda Viktorije na žalbu koju su uputili njegovi advokati povodom odbijanja vize i deportacije iz zemlje.

Kako javlja novinarka australijskog Gardijana, Kejt Keli, Đoković je smešten u hotelu Park Rojal, u kojem se inače smeštaju migranti.

Ova novinarka je objavila i fotografije koje deluju daleko od pristojnog smeštaja i na kojem ima i grafita, koje su verovatno pisali migranti, koji su se žalili na uslove u kojima su smešteni i tretman od strane vlasti u Melburnu.

- Besplatno mučenje, uđite. 30 ljudi je mučeno danima, to nije zločin. Svi su imali manje od 35 godina - piše na fasadi hotela u kojem je prema informacijama i Novak Đoković.

Pogledajte i kako izgledaju nerealne scene ispred hotela u kojem je zaključan Đoković:

Video: Đokovića kao šampiona dočekali na aerodromu u Australiji 2019. godine, a danas ga drže u pritvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ово је...

    6. januar 2022 | 07:58

    типична слика фашизма овог доба у ком живимо

  • Србин

    6. januar 2022 | 05:24

    То је тај дивни западни свет🤮Никад више немој да крочиш тамо!Знај да те твоји Срби воле и да су ти вечно захвални за сву радост што си нам подарио!💪🇷🇸

  • Toma M.

    6. januar 2022 | 07:11

    Skot Morison, premijer Australuje, pokazao se i dokazao da je pravi SKOT!? Nije on sam Skot, ima tu još teledirigovanih, skotova,,?! Jedini način da zaustave Novaka u poštenom sportskom duhu, na ovaj nazin, ZATVOR,, da ne igra?! Zaboravljaju, da je Djoković već PLANETARNI!!!!! Skot ostaje doživotno SKOT! na planeti!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA