≫ 

Srbi se ne predaju: Počelo okupljanje navijača ispred hotela gde je zatočen Novak

Fanovi najboljeg reketa sveta pružaju podršku svom idolu u najtežim momentima

  • 9

Navijači Novaka Đokovića počeli su da se okupljalju ispred hotela u kojem je smešten nakon što mu je odbijena viza Australije uz nalog za deportaciju iz zemlje.

Đoković je smešten u karantinski hotel za migrante, u kojem je trenutno najmanje 46 migranata, koji se godinama žale na mučenje i zlostavljanje od strane vlasti Australije, što se može videti i po brutalnim porukama na fasadi hotela kao što je i poruka "ovde je besplatno mučenje".

Video: Počelo okupljanje navijača ispred hotela gde je zatočen Novak

Ispred hotela su mnogi srpski navijači, koji su došli sa zastavama Srbije, ne bi li u najtežem momentu pokazali najboljem teniseru svih vremena da se ne predaju i da su uz njega.

Podsetimo, Đoković je sleteo u Melburn 5. januara u 23.30 po lokalnom vremenu. Faktički je čitavu noć bio maltretiran od strane granične policije, jer je šest sati bio zatvoren u jednoj sobi koju su čuvali policajci, bez telefona i kontakta sa svojim timom.

Posle gotovo 12 sati i neprospavane noći, carinski službenici su ga nakon definitivne odluke vlasti da ga deportuje, smestili u karantinski hotel, dok se sačeka odluka suda Viktorije, pošto je Novak preko svojih advokata uložio žalbu na sramnu odluku.

Pored Novakovih pristalica, ispred hotela su i grupe za zaštitu ljudskih prava, koje protestuju zbog sramnog položaja migranata koji su zatočeni u istom tom smeštaju.

Pogledajte i kako izgledaju nerealne scene ispred hotela u kojem je zaključan Đoković:

Video: Đokovića kao šampiona dočekali na aerodromu u Australiji 2019. godine, a danas ga drže u pritvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA