≫ 

Evo kako su srpski navijači pesmom davali podršku Novaku, pa ušli u sukob sa policijom!

Ovako je bilo ispred advokatske kancelarije gde se nalazio Đoković

  • 37

Sud Viktorije oslobodio je Novaka Đokovića, ali je Vlada Australije odlučila da ide do kraja i planira da povuče jedan od najskandaloznijih poteza, a to je proterivanje Novaka Đokovića i pored toga što je sud presudio u njegovu korist.

Naime, ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok je iznad svih, čak i vlade svoje zemlje i suda. Već brzo nakon slavlja usledio je hladan tuš, pošto se pojavila informacija da se priprema hapšenje Novaka i da je veliki broj policijskih snaga ispred kancelarije gde su njegovi advokati.

Hok je u međuvremenu odustao od odluke po kojoj bi Đoković bio uhapšen i deportovan, uz napomenu da će u svakom slučaju moći samo da ga deportuje već sledege dana - ukoliko to odluči.

Video: Ludi Srbin se zaleteo na policajca koji prska suzavcem: Nastavak haosa na ulicama Melburna

Ono što vredi pomenuti jeste to da je Novak imao pojačanje ispred kancelarije u kojoj se nalazio, i to u vidu srpskih navijača koji su bili prvo ispred suda Viktorije. Oni su uz harmoniku svirali i pevali. Odjekivao je Marš na Drinu, kao i poruka "Free Nole". Naravno, tu su i "Đurđevdan", "Oj Kosovo, Kosovo", "Vidovdan" i hit Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa."

Video: Delirijum Srba ispred suda posle oslobađanja Novaka, pravoslavni sveštenik održao govor

Ubrzo je jedan automobil krenuo iz zgrade pod rotacijom, ali su spski navijači stali ispred njega i blokiraju mu put. U međuvremenu je došlo praktično i do fizičkog obračuna kada je policija upotrebilka i suzavac i biber sprej, da bi se posle određenog vremenarazišli.

Video: Snimak ispred advokatske kancelarije koja je branila Novaka: Da li je u nekom od ovih auta Đoković?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    10. januar 2022 | 10:45

    Zgadila mi se zemlja kengura.

  • Brano

    10. januar 2022 | 10:41

    Podhitno da se Novaku Djokovic izda DIPLOMATSKI PASOS, jer je Novak najbolji diplomata kojeg ima Srbije, a svojim delima je to dokazao i zasluzio . Sa DP(diplimatski pasos) automatski ima diplomatski imunitet, sto mu po medjunarodnom pravu, omigucava poseban tretman… Sretno Nole, ti si ponos svih nas iz ex-Jugoslavije

  • AO

    10. januar 2022 | 10:38

    Plasim se da posle svega ovoga vise nece biti bezbedan. Ovo su ozbiljne politicke igre... nadam se da qko ostane ima ko da vodi racuna o hrani koja ce mu se donositi, vodi koju ce piti i sl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA