Posle divljanja Zvereva svi su se setili njegove bivše devojke koja ga je optužila za maltretiranje

Nemac se ponovo nalazi u "nebranom grožđu", ovoga puta zbog njegovog ekscesa posle meča u dubl konkurenciji

  • 0
Aleksander Zverev, Olga Šaripova Foto: Instagram

Aleksandar Zverev je ovog jutra obeležio teniski svet, ali ne na najbolji način. On je diskvalifikovan s turnira u Akapulku posle divljanja i udaranja sudijske stolice, a odmah posle ovoga su se mnogi setili i njegove devojke Olge Šaripove koja ga je optužila da ju je tukao i zlostavljavao, rekvaši da "znaju kako je njoj bilo".

Nemac je stvarno napravio ogroman eksces u Meksiku, na turniru u Akapulku, kada je posle poraza u dubl konkurenciji sa Marselom Melom od Graspula i Heliovare počeo da svojim reketom udara po sudijskoj stolici, a pritom i vređa čoveka koji je sedeo u njoj.

Ovakva agresija nemačkog tenisera je u mnogima probudila "flešbekove" koji su ih odmah vratili dve godine unazad i na situaciju sa Olgom Šaripovom, njegovom devojkom koja ga je optužila za maltretiranje. Neki od komentara su doslovno bili povezani s njom, jer su rekli da znaju kako se ona osećala.

Zverev nadigran od strane Šapovalova Nalet besa kod Aleksandra Zvereva tokom meča Foto: Tanjug/AP

Prve optužbe Olge Šaripove, Zverev hteo da je ubije?

U oktobru 2020. godine, teniski svet je uzdrmala šokantna tvrdnja Olge Šaripove, bivše devojke Saše Zvereva, da ju je Nemac tukao i maltretirao, pa čak i pokušao da je ubije. Kako je tada izjavila ova devojka, sve je krenulo u septembru 2019. godini, dok su njih dvoje bili u vezi, tada je došlo i do prvog udarca od strane tenisera.

- Prvi put se to desilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sedela na podu. Šta se posle desilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku... Osoba koja me je udarila sekund ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega - napisala je Olga Šaripova, ali tu nije bio kraj.

Šaripova je tada otkrila i da je maltretiranje otišlo korak dalje, ili čak nekoliko koraka dalje. Olga je napisala da je Nemac pokušao da je ubije.

- Stajala sam na ulici u Njujorku i nisam znala gde da odem ni šta da radim. Pokušao je da me uguši jastukom, udario je moju glavu o zid, uvrtao mi ruke i u tom trenutku sam bila uplašena za moj život. To je bilo daleko od prvog puta da je digao ruku na mene u vezi.

Od tada je prošlo dosta vremena, kasnije se i ATP oglasio rekavši da je pokrenuo istragu, dok se povremeno oglašavala i Olga preteći da ima i snimke, ali i da je spremna da ide na sud ako treba, dok je Zverev sve pokušao da opovrgne.

Kasnije se ovaj slučaj i razvlačio po sudu, dok je Olga imala i zanimljiv komentar rekavši da će se istian otkriti, čak iako pravni tim Saše Zvereva zataškava sve i sprečava nemačke medije da prenose detalje čitavog spora.

Još nije poznat kraj ove sapunice "Zverev - Šaripova", ali posle snimaka iz Akapulka, sigurno je da Nemac ima problema sa besom i agresijom, koje bi u budućnosti mogle da mu naškode u ogromnoj meri.

Zverev je kasnije dobio dete sa Brendom Pateom, ali se i s njom ubrzo rastao.

Video: Zverev na strani svog prijatelja Novaka: Imao je vizu, zar ne? Sigurno ne bi putovao ovamo na sreću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA