≫ 

Kecmanovićeva osveta za četvrtfinale Majamija, "špansko čudo" je naredni rival

Miomir bolji od Frica u tri seta

  • 1
Miomir Kecmanović, Tejlor Fric, Indijan Vels Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović nastavio je sa odličnim igrama na masters turniru u Majamiju i plasirao se četvrtfinale, pošto je sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:1, 6:4 savladao Amerikanca Tejlora Frica, koji je nedavno trijumfovao u međusobnom duelu u Indijan Velsu.

Kecmanović će za ulazak u polufinale igrati sa 18. godišnjem Šancem Karlosom Alkarazom, koji je nadigrao Grka Stefanosa Cicipasa sa 7:5, 6:3.

Odlično se Kecmanović držao u prvom setu i svoja dva od tri gema je dobio sa nulom, ali je poklekao u 8. i dozvolio je Amerikancu da mu uzme brejk. Na kraju i privede set kraju.

Međutim, srpski igrač je izgledao kao tajfun u drugom s obzirom na to da je vrlo brzo poveo sa 5:0, uz dva oduzeta servisa u 2. i 4. gemu. Uz napomenu da je lako moglo da ode i na "drugu stranu" jer je Fric u 1. gemu imao dve brejk lopte.

Kecmanović je u uvodnom gemu odlučujućeg seta propustio čak četiri brejk lopte, da bi svoju narednu šansu iskoristio i poveo sa 3:1. Do kraja nije dozvolio Fricu nijednom da ozbiljnije pripreti i na taj način je "skočio" u TOP 8. Istovremeno rastužio i atraktivnu Morgan Ridl, devojku Tejlora Frica koja ga prati na svim turnirima.

Video: Novak i Kecmanović odradili trening u Madridu pred nastavak Dejvis kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA