≫ 

Jelena Đoković u čudu nakon objave svetskog teniskog magazina o Novaku: "Da li je ovo realno?!"

Supruga najboljeg srpskog tenisera ostala je šokirana objavom jednog od teniskih portala

  • 13
Jelena Đoković Foto: AP/Tanjug

Problemi za Novaka Đokovića o učešću na turnirima širom sveta zbog njegovog statusa vakcinacije se nastavljaju, a ovoga puta srpski teniser je morao da odustane od Rodžers kupa u Montrealu, što je izazvalo reakciju čak i njegove supruge Jelene.

Svetski teniski magazin "Reket" na svom Tviter nalogu prozvao je Novaka zbog toga što se prijavio uopšte za turnir u Montrealu, s obzirom da je od ranije poznato da Đoković neće moći da učestvuje jer nije vakcinisan.

- Ne znam zašto se ovaj momak prijavljuje za turnire u nadi da će promeniti pravila zbog njega - stoji u odgovoru magazina "Reket" na vest o povlačenju Đokovića sa Rodžers kupa.

Novakova supruga Jelena je iznenađeno reagovala na tu objavu magazina.

- Da li je ovo realno, svetski teniski magazin? Vau - upitala je Jelena ATP, uz iznenađene emodžije.

Podsetimo, Đoković u ovom trenutku nije u mogućnosti da nastupi ni na US Openu, a ukoliko se ne promene pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca na teritoriju SAD, Novak će morati da odustane i od tog turnira.

US Open počinje 29. avgusta.

Video: Mali Amerikanac lud za Đokovićem: Non-stop mu šalje poruke na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    5. avgust 2022 | 12:01

    Pa taj magazin je americka denmokratija, zato sav normalan covek je protiv njih. U inat je protiv i nato-a i te denmokratije, zato podrzava Rusiju i Kinu a ne tu nazovimo demokratiju. 50 godina se borim protiv komunizma ali ova demokratija je gora od svakog komunizma.

  • Rade

    5. avgust 2022 | 11:55

    Почела је контрола људи и без директног чиповања које тек следи. Слободе више нема. Фашизам најгоре врсте је показао лице! О вашима животима ће одлучивати владари Земље, а слуге ће све то спроводити у дело! Амин!

  • Jackirska

    5. avgust 2022 | 12:41

    Bravo Jelena👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA