≫ 

Novakov partner odustao od nastupa u dublu u Tel Avivu: Đoković ipak neće nastupiti sa drugim partnerom

Ništa od Novakovog meča u Izraelu danas

  • 0
Novak Đoković Visoko Foto: Marko Jovanović

Naš najbolji teniser, Novak Đoković neće nastupiti u dubl konkurenciji na ATP turniru u Tel Avivu sa drugim partnerom, pošto je njegov partner Jonatan Erlih odlučio da se povuče u poslednji čas, iako je planirao da mu to bude oproštajno takmičenje u karijeri, jer je nedavno napunio 45 godina.

Izraelac se povredio pre samo nekoliko dana na treningu, probao je da se spremi i ipak zaigra sa Đokovićem, primio je i injekciju zbog toga, ali nije uspeo da smogne snage da izađe na teren.

Interesantno je da je upravo sa Erlihom, naš Novak uspeo da osvoji jedinu dubl titulu u čitavoj karijeri i to 2010. godina na Kvinsu u Londonu.

U međuvremenu, Erlih je preuzeo ulogu selektora Dejvis kup reprezentacije Izraela, a on je tokom karijere osvojio 22 titule u dublu, uključujući i Australijan open 2008. godine. Svojevremeno je bio peti teniser sveta u dubl kategoriji.

U međuvremenu je stigla je informacija da će Novak ipak igrati dubl, nije se znalo tačno sa kim, ali je kasnije to demantovano od strane Saše Ozma, novinara Sport Kluba.

Video: Šou Đokovića, Nadala i Federera na gala večeri Lejver Kupa: Velika trojka ponovo na okupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA