Novak zadovoljan startom u Parizu: "Bio je dobar izazov, uslovi su brži nego pre"

Novak će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča Kačanov - Hisler

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je savladao Amerikanca Maksima Kresija u drugom kolu Mastersa u Parizu i tako uspešno započeo odbranu trofeja u Bersiju.

Novak je slavio sa 7:6, 6:4, a nije bilo lako, jer je Novak u čitavom meču uspeo da oduzme Amerikancu samo jedan servis gem i to u finišu drugog seta.

Prvi je dobio tek posle tajbrejka, koji je dobio sa ubedljivih 7:1, dok je u drugom Novak slavio sa 6:4.

Posle meča je Novak rekao da je ovo bio veliki izazov, jer su uslovi za igru brži u odnosu na ranije godine, što je pogodovalo igrači poput Kresija koji igra servis volej, za šta mu je Novak odao i priznanje, pošto je to retkost u modernom tenisu.

- Ovde u Bersiju sam imao mnogo uspeha u ranijoj karijeri, dosta su ubrzali teren u odnosu na ranije godine, igrao sam protiv Kresija koji igra servis - volej, bilo je teško, ne samo vratiti mu servis, nego i vratiti loptu, da tako kažem, između njegovih nogu. Bilo je teško, ali bio je dobar izazov, odigrao sam veoma čvrsto i kada god su mi se ukazale šanse iskoristio sam ih - poručio je Novak posle meča.

Novak će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča Kačanov - Hisler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA