≫ 

Žulja ih Đoković, jako ih žulja: Legende priznale da je Novak najbolji, ali na silu opet guraju Federera

 ≫ 

Henman, Vilander i Brajan smatraju da je Švajcarac ipak najveći

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Saša

    29. septembar 2023 | 20:19

    Vidite. Za 100 godina, kada svih nas ne bude bilo, a tenis se i dalje bude igrao, pričaće o najboljem teniseru koji je ikada igrao ovaj sport. Pričaće o jednom dobu koje će se zvati Novakovo doba (kao Helensko doba). Niko neće pričati koja je to godina bila, nego će reći da je to bilo kada je Novak Đoković igrao tenis... A što se tiče onih koji su ispod njega, a to su svi ostali, treba im postaviti jedno pitanje i na osnovu odgovora doći do zaključka. Pitanje glasi: koji su njihovi motivi da se bave tenisom? Ako je zbog sporta ili zdravlja, mogli su i amaterski da igraju tenis, nisu morali da da se takmiče za prestižne nagrade. Ako je u pitanju nešto drugo, onda mi ih je veoma žao.

  • Cv

    29. septembar 2023 | 17:51

    To je ono moze da ima muluon titula prosto je ljudima antipatican i kraj

  • Silton

    29. septembar 2023 | 16:21

    Koje su ovo nebuloze. To je isto kao kada kažete da je Brazil najbolji ali Holandija je osvojila srca ljubitelja fudbala ili Kasparov je u šahu kralj ali Fisher ima tu harizmu i on je najveći. Koga vi zajeb.... Statistika je neumoljiva. Logično je da je čovjek koji drži apsolutno sve rekorde u tenisu (sem broja atp titula i zlata na OI), bude i najbolji i najveći. Kada i to osvoji opet će naći neku statistiku od prije 200g i neće biti G.O.A.T. Karijera njih trojice se ne može porediti. Dok su ovoj dvojici medili, našem sokolu su postavljali stupice na svakom koraku. Novak je jedini sportista na planeti koji sem protivnika ima i publiku protiv sebe, i u takvim uslovima uradi to što je uradio. Kažu da soko nema stila, dere se, proslavlja iritantno poene, lomi rekete...ali zato Roger lomi rekete sa stilom, Rune i Alcaraz takođe iritantno ali sa stilom... Idemo sokole naš još bar 2-3g, ispiši istoriju pa neka bagra piše šta hoće. Zna kosmos ko je i najbolji i najveći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA