Vreme čitanja: oko 1 min.

Federer otkrio šta želi Đokoviću i Nadalu u 2024. godini

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukratko - Rodžer bi voleo što duže da ih gleda na terenu

  • 2
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer Foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer javno je podelio svoje lepe želje koje ima kada su u pitanju njegovi najveći rivali sa terena - Novak Đoković i Rafael Nadal!

Pomenuti teniseri su činili Veliku trojku u poslednje dve decenije, dominirali su "belim sportom", da bi Federer odlučio da se povuče prošle godine.

- Bio sam zaista srećan što sam igrao protiv njih 40-50 puta, tako da imam mnogo uspomena iz tih velikih mečeva, bitaka. Toliko puta sam odgovarao na pitanja o njima i mogu reći samo najbolje. Bilo je sjajno deliti teren sa njima toliko godina - rekao je Švajvarac tokom nedavnog sponzorskog intervjua, pa dodao:

- Nadam se da će se Rafa vratiti sledeće godine jak i nadam se da će Novak moći da igra koliko god želi, jer je dobro za igru da ovi momci i dalje budu tu.

Kada je u pitanju Nadal, sledeća sezona bi mogla da bude njegova poslednja, dok je Đokovići najavio žestoku borbu za Zlatni slem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    9. decembar 2023 | 12:40

    Bravo Rodžo!! i ja mislim da je ova trojka “ staraca “ još uvek i u mislima za druge enigma kako su trajali toliko dugo. Zaista su odigrali neverovatno, neponovljivi su. Klasa za sva vremena. Žao će mi biti kad još Rafa i naš Novak završe sa tenisom i igranjem 🥲🥲🥲

  • hogar

    9. decembar 2023 | 15:06

    Fergusone nebitan si skroz kao i Nadal,vi ste odavno istorija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA