≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luda nedelja i još luđi tiketi: Zbog jednog gola igrač izgubio 4.900.000 dinara, drugom pogoci doneli 430.000!

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakav dan za poštovaoce klađenja

  • 2
Kristijan Belić Foto: Profimedia / MozzartBet

Kada prođe vikend, sabiraju se utisci verovatno pomalo o izlascima, ali mnogo češće o utakmicama i onome što se (ni)je desilo. Kao i obično i ovaj vikend je doneo neke "lude" tikete u Mozzartu, od čega je jedan dobitan, dok je na jednom falio samo jedan gol.

Bila je nedelja produktivna, tačnije, za jednog nesrećnog čoveka na Košutnjaku i nije baš iako je mogla, samo da je gol došao nešto ranije. Taj jedan gol je koštao ovog nesrećnog čoveka za više od 4.900.000 dinara, pošto je dobio utešnu nagradu.

Ljubitelj klađenja se odlučio na nešto jaču uplatu, odrekao se 2.000 dinara i uplatio je čak šest parova. Dva tenisa su veoma lako prošla jer su Ponče i Baez lako slavili, ali fudbal je taj koji je doneo dosta muke. Sve je počelo od 14 časova, kada je Tikveš slavio protiv Rabotničkog sa 2:0, a kladioc je uhvatio "prelaz". Takođe, isto je uradio i sa Avrom i Remsom, dok se odlučio i da iskuša sreću na Šturm i AZ, gde su mu bila potrebna po dva gola u prvom poluvremenu.

Šturm je ispoštovao, ali je AZ bio polovičan i to mu je iz džepa odnelo više od 4.900.000 dinara. Ipak, dobio je "naplati promašaj" i odneo je kladionici 20.000 dinara.

Mozzart, Tiket Foto: Mozzart

Opet, u isto vreme se pravila fešta u Kraljevu, gde je jedan čovek uspeo da naplati čak 434.000 dinara na uplaćenih 100!

Odlučio se ovaj poštovalac najvažnije sporedne stvari na svetu da iskuša sreću i odigra samo četiri para, a na svkaom je tip bio isti - tri gola u prvom poluvremenu.

Krenulo je iz Nemačke, odmah su ga "ispoštovali" Ajntraht Frankfurt i Volfsburg, onda i Gent i Anterpen, te Betis i Bilbao. Sva pažnja je otišla ka Francuskoj gde su igrali Lion i Monpelje, a i tamo se nije dugo čekalo na poslednju utakmicu, te je mogao da ode u kladionicu po novac.

Mozzart Foto: Mozzart

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    26. februar 2024 | 16:44

    Svaka cast za drugi.

  • нибрС

    26. februar 2024 | 17:13

    Ма замисли, толике паре изгубио... Кога брига за коцкаре...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA