≫ 

Ikona Vimbldona je tu, stigao je Rodžer, da li će gledati Novaka na Centralnom terenu?

Prvi put Švajcarac u ulozi gledaoca na turniru

  • 2
Roger Federer Rodžer Foto: Tanjug/AP

Aktuelni londonski Grend Slem koji se zahuktao za navijače Rodžera Federera nije ono što je bio nekad jer jednostavno nema njihovog idola i ikone "Ol Ingland Kluba", legendarnog osmostrukog osvajača turnira.

Prvi put posle 20 godina Rodžer nije akter na terenu, ali nije moglo bez njegovog prisustva u danu kada će organizator obeležiti vek od prvog meča na Centralnom terenu. Baš na najvažnijem stadionu Vimbldona danas će igrati onaj koji je Rodžeru uzeo parče slave - Novak Đoković.

Srpski teniser danas igra od 18 sati sa Holanđaninom Timom Van Rajthovenom i moguće je da će upravo Švajacarac biti počasni gost na meču protiv svog velikog rivala.

Ceremonija povodom obeležavanja 100 godina od orvaranja čuvenog Centralnog terena najavljena je za 14:30 sati i Švajcarac bi kao zaštitno lice tensia trebalo da uveliča proslavu, no ostaje da se vidi da li će se zadržati na stadionu i dočekati Novakov duel.

U svakom slučaju, lepo je videti Federera ponovo, makar i pored terena.

Video: Naša Marijana prevaspitala Federera: Izribala ga je za psovke, uzeo je tajm-aut posle ovoga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    3. jul 2022 | 15:36

    Pošto nema ove godine bodova možda neće biti ni pobednika pa će se slem pokloniti Federeru......možda je to razlog dolaska.......

  • Sibin

    3. jul 2022 | 16:41

    Covek prazan, bez emocija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA