Slaviša Stojanović za Telegraf: Niko iz Zvezde me nije zvao!

Bivši Zvezdin trener demantovao je za naš portal da ga je rukovodstvo kluba kontaktiralo u vezi povratka na mesto trenera

  • 6

Bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović demantovao je za Telegraf informaciju da ga je bilo ko iz kluba iz Ljutice Bogdana kontaktirao u vezi eventualnog povratka na Marakanu.

U srpskim medijima u četvrtak se prenela informacija da je Crvena zvezda kontaktirala svog bivšeg trenera, ne bi li zamenio Nenada Lalatovića, koji je najavio odlazak na kraju sezone. Ipak, stručnjak iz Slovenije to odlučno demantuje.

- Sve što mogu reći je da me niko iz kluba nije zvao i da nikakvih kontakata nije bilo po pitanju povratka na klupu - izjavio je Stojanović za Telegraf.

Stojanović je prethodne sezone sa crveno-belima osvojio 26. šampionsku titulu, čime je prekinuo niz Partizana od šest uzastopnih titula. Ipak, na kraju sezone je napustio ekipu i pored toga što je Zvezdi doneo toliko čekanu titulu.

On je pred kraj sezone predočio upravi želje i plan za narednu sezonu, ali uprava kluba, koja je na leto delimično izmenila sastav, nije produžila saradnju sa Stojanovićem i umesto njega dovela je Nenada Lalatovića.

Crvena zvezda je i definitivno nekoliko kola pre kraja izgubila šampionsku titulu, a u poslednja dva prvenstvena meča vodiće žestoku bitku sa Čukaričkim kako bi sačuvala i drugo mesto.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA