BERTANS SE VRATIO U BEOGRAD: Nisam zaboravio srpski, Dule me je zvao svake nedelje!

Posle oporavka od teške povrede, koji je proveo u SAD, krilni košarkaš crno-belih vratio se u Beograd *Jedva čekam da zaigram pred Grobarima - rekao je mladi Letonac

  • 7

Velikom iščekivanju Davisa Bertansa, ali i svih navijača Partizana o povratku mladog Letonca u Beograd došao je kraj! Krilni košarkaš crno-belih posle oporavka od povrede u SAD doleteo je na aerodrom Nikola Tesla, gde ga je sačekao sportski direktor kluba Dragan Todorić.

- Srećan sam što se posle devet meseci vraćam. Uželeo sam se terena, jedva čekam da zaigram - prvi su utisci Davisa Bertansa po povratku u Beograd.

- U dobroj sam formi, imao sam puno vremena da se pripremim i vežbam. Nisam zaboravio srpski, Dule me je zvao svake nedelje da vidi kako sam - rekao je mladi Letonac.

Krilo crno-belih naćiće se ponovo na terenu na utakmici protiv Solnoka, 16. marta, ali će navijači imati prilike da ga pozdrave već u ponedeljak u Pioniru na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca. Kao i svake godine za Bertansa su glavni cilj trofeji u ABA ligi i domaćem prvenstvu.

- Igrećemo svaku utakmicu do kraja i truditi se da pobeđujemo. Ako uspemo na svima da trijumfujemo to znači da ćemo osvojiti titulu - kazao je Bertans koji je dodao i da se uželeo navijača koji su mu pružali podršku za vreme oporavka.

- Navijači su mi mnogo pomogli tokom ovih osam ili devet meseci. Hvala im na podršci. Očekujem u ponedeljak da napune Pionir i naprave odličnu atmosferu. Svaki put je dobro igrati pred njima.

Letonski reprezentativac se uželeo saigrača sa kojima je tokom prethodnih meseci bio stalno u kontaktu, a priznao je da mu je najteže padalo što nije mogao da im pomogne na terenu.

- Najteže mi je bilo da gledam utakmice na televizoru ili laptopu. Mnogo više sam se nervirao nego kada sam igrao - naveo je Letonac kome je krivo zato što su Leo Vesterman i Dragan Milosavljević zaradili povrede iste kao on.

- Teško mi je bilo kada sam video da su se povredili Gagi i Leo. To mi je palo mnogo teže nego kada sam se ja povredio, ali znam da su oni jaki momci i da će sve biti dobro. Vratiće se bolji nego pre.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(U. M. - P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin opasnih namera-grobar do koske

    2. mart 2014 | 14:23

    Berta ko jednom nauci Srpski,pamti ga za ceo zivot,za razliku od pecurkanaca i njihovih stranaca koji se menjaju kao na traci...Partizan-MIT ili cudo !!! Idemoooo Berta...

  • nole

    2. mart 2014 | 14:20

    DOBRO DOSAO U SRBIJU

  • as

    2. mart 2014 | 14:35

    idemoo ridji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA