HOROR: Pogledajte video-snimak tragične saobraćajke u Novom Sadu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Udarac je bio toliko strašan da je automobil od siline udarca "otkinuo" i stub semafora, a delovi ovog automobila su bili na sve strane.

U Novom Sadu, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Cara Lazara, desila se strašna saobraćajna nesreća u kojoj su nastradale tri osobe. Internet portal “Svet.rs” objavio je video-snimak ovog tragičnog sudara!

Udarac je bio toliko strašan da je automobil od siline udarca “otkinuo” i stub semafora, a delovi ovog automobila su bili na sve strane.

Upozorovamo da snimak koji je okačen na društvenoj mreži “Jutjub” sadrži uznemirujuće prizore i ne preporučujemo ga osobama mlađim od 18 godina!

(Telegraf.rs / Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitno

    8. jun 2014 | 23:24

    Nije da ja sad branim nekog ali gledam ovaj video pet puta i svaki put mi je isti zakljucak, momak sa audijem je prosao na treptajuce zeleno, dok je golf vrlo verovatno prosao na crveno svetlo! Naravno slazem se da bi tragedija verovatno bila izbegnuta da je momak vozio 60 a ne 160, ali bi tragedija takodje bila izbegnuta da je covek koji je vozio golfa stao na crveno!

  • Supermen

    8. jun 2014 | 23:21

    Koliko ja vidim na snimku golf je krenuo na crveno.U trenutku kad je treperilo zeleno za audi golf je krenuo.Da je sacekao tri sekunde jos bili bi zivi.Daleko od toga da branim vozaca audi vozila on je zreo za debelu robiju.Da je isao 40 a ne 170-180 km/h nastradali bi bili ziva a on na slobodi.Saucesce porodicama nastradalih.Ljudi pamet u glavu jedna greska menja ceo zivot.

  • Joca

    8. jun 2014 | 23:20

    Nažalost 4 života su uništena. 3 trajno... e sad koliko ja vidim osnovna greška onih koji nisu više među nama je taj što su prošli na crveno svetlo. Za baksuz onaj koji je prošao na zeleno imao je prvenstvo prolaza i ostatak smo videli. Užasavajuć snimak! Naravno da je ogromna odgovornost na vozaču koji je nenormalnom brzinom i pod dejstvom alkohola ušao u raskrsnicu. Odgovornost obostrana, ne znam da li je merljivo ko je više ili manje kriv. Jedno je sigurno. Tri mlada života su ugašena, jedan mlad život uništen. Nadam se da niko neće obrisati ovaj video klip iz jednog razloga. Edukacija mladih. Šta čini kombinacija alkohola mladosti i ludosti. Neka im je laka zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA