Snimak s lica mesta jezive nesreće u kojoj je stradalo pet mladića! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

O strašnoj tragediji govori i snimak na kome se vidi da prednji deo automobila u kome su bili mladići gotovo ne postoji, dok se na ostatku kola vide tragovi krvi

  • 81

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 3.45 u Batajnici poginula su petorica mladića iz Beograda. Svi mladići su 1995. godište, i svi su s Voždovca.

Do nesreće je došlo kada je audi A3 u kojem je bilo pet tinejdžera iz nepoznatih razloga zaobišao barijere koje bi trebalo da spreče prolazak na tu deonicu auto puta.

Audi je nastavio da se kreće velikom brzinom. U jednom trenutku vozač je uočio da više nema asfaltnog puta. Vozač je pokušao da zaustavi auto kada je shvatio da više nema asfalta, ali nije stigao to da učini.

Na licu mesta policija obavlja uviđaj. O strašnoj tragediji govori i snimak videa s lica mesta na kome se vidi da prednji deo automobila u kome su bili mladići gotovo da ne postoji, dok se na ostatku kola vide tragovi krvi.

Upozoravamo vas da je snimak može da vas uznemiri:

NAPOMENA: Zabranjeno je preuzimati fotografije, video, ili delove videa bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs!

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RODITELJ

    20. jun 2014 | 11:10

    ESTRADO, SAMO NASTAVI DA SNIMAS SPOTOVE GDE SE FAVORIZUJE BRZINA I DIVLJANJE. SAUCESCE PORODICAMA.

  • Marrina

    20. jun 2014 | 11:32

    Roditelji pocnite da branite deci i da ih vaspitavate...

  • stefa

    20. jun 2014 | 11:20

    negde procitah da su tragovi kocenja 80m. sine, pa ti si leteo. omladino, pamet u glavu. i najveci kreten moze da zakuca gas u patos, ali samo malo njih posle uspe da zaustavi auto. ovo je jedan od dokaza da dete koje ima dozvolu manje od godinu dana NIJE vozac ni po jednom kriterijumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA