DOK JE SRBIJA TUGOVALA: Ubica Luke Jovanovića slavio rođendan u Turskoj!

Neposredno nakon ubistva Marko Milićev pobegao u Tursku, prilikom izlasku iz zemlje koristio svoj pasoš. U Turskoj pre 11 dana proslavio 33. rođendan

  • 62

Marko Milićev, osumnjičeni za smrt Luke Jovanovića, neposredno što je kolima udario nesrećnog mladića, nakon kratkotrajnog skrivanja po Beogradu, pobegao je u Tursku. On je tamo i proslavio rođendan 7. avgusta i pre 11 dana napunio je 33 godine. Za to vreme Srbija je, zajedno sa roditeljima Luke Jovanovića - tugovala!

- Izašao je koristeći svoj pasoš, očekujemo da će ga Turska izručiti u narednih nekoliko dana - naveo je ministar policije Nebojša Stefanović.

Podsetimo, Luka Jovanović je 25. jula s još nekoliko prijatelja pokušavao da pomeri automobil kome je otpao točak na silasku s Brankovog mosta kada ga je pokosio automobil za koji se pretpostavlja da je "mini kantrimen", a koji je dolazio iz pravca Zelenog venca.

Lukin otac je nekoliko dana stajao na mostu sa sinovljevom slikom tražeći pravdu i otkrivanje počinioca, a danima su se održavali i protesti zbog te tragedije.

Vozač "mini kantrimena" je posle nesreće, bez zaustavljanja, pobegao s mesta nesreće, a nakon pritiska javnosti beogradska policija je objavila i snimak s mesta udesa.

Zbog pomaganja počiniocu, privedeni su Bratislav Vesović, Saša Janković, Nikola Lepen, Dana Manevski, Tamara Bogdanović i Milica Novaković. Dana Manevski je sedela na mestu suvozača. Njima je Marko "savetovao" da ćute o nesreći i dao im kontakt advokata u slučaju da ih kontaktiraju istražni organi.

Njima je određen policijski pritvor, a zaprećena kazna za pomaganje u izvršenju ovog dela i sakrivanju vozila, koje još nije pronađeno, je do pet godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Petrovic

    18. avgust 2014 | 14:12

    Neka neko objavi slike pomagaca! Sram ih bilo...moral=0

  • Rale

    18. avgust 2014 | 14:32

    Sad je prilika da se što bolje kazne i ubica i pomagači za primer drugima.Ako se to sada ne dogodi onda šta očekivati ubuduće.

  • Goga

    18. avgust 2014 | 14:41

    Stidi se ta tri prsta, kojima se krstis, sto ih dizes na svakoj slici. U zveri smo se pretvorili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA