Ženi se najozloglašeniji masovni ubica na svetu (FOTO) (VIDEO)

Iz kalifornijskog zatvora u kom ubica služi kaznu tvrde da se dozvola za njihov brak već nalazi u zatvoru i da bi se venčanje verovatno dogodilo i pre februara, kada im ističe ovo pravo, da Manson nije "izazvao neke situacije u zatvoru"

  • 3

Serijski ubica Čarls Menson (80) koji je već godinama služi svoju kaznu zbog učinjenih teških krivičnih dela, sada je dobio dozvolu da oženi svoju devojku (26), koja ga sve vreme posećuje u zatvoru. Oni nemaju tačno određen datum venčanja, ali imaju rok od 90 dana da ozvaniče svoju vezu ili će morati opet da apliciraju za ovaj dokument.

Afton Elejn Burton, poznatija pod imenom "Star", rođena je u Sent Luisu u porodici verskih fanatika, iz koje je pobegla kada je imala 19 godina i preselila se u kalifornijski grad Korkoran gde svoju kaznu služi 80-godišnji Menson. Ona je najavila ovo venčanje još prošle godine, ali je kasnije njen izabranik negirao ove informacije uz komentar da se samo radi o prevari osmišljenoj za javnost.

- Sada znate da je to istina i da će se venčanje dogoditi. Volim ga i zajedno smo - otkrila je devojka ovog zatvorenika, ističući svoju zainteresovanost za njegov slučaj. Udajom za Mensona, ona dobija pristup informacijama koji imaju samo članovi porodice.

Iz kalifornijskog zatvora u kom ubica služi kaznu tvrde da se dozvola za njihov brak već nalazi u zatvoru i da bi se venčanje verovatno dogodilo ranije da Manson nije "izazvao neke situacije u zatvoru". On je optužen za posedovanje oružja, pretnje zatvorskom osoblju i odbijanjem zahteva za davanje urina.

Ceremonije venčanja se održavaju svake prve subote u mesecu, pa se tada i očekuje da ovaj neobični par položi svoje zavete u prisustvu 10 gostiju koje mogu da pozovu. Menson ostaje iza rešetaka do 2027.godine, a ovo je već njegov treći brak.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: foxnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA