PRETE JOJ SMRĆU: Ključan svedok likvidacije Velibora Dunjića dobija policijsku zaštitu!

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira Đurovića, zbog teškog ubistva vođe Delija i ranjavanja Šobote. On nije uhapšen iako postoje saznanja da se posle višemesečnog skrivanja u okolini Leskovca i Peći, vratio i da se sada krije po Beogradu

  • 1

Nini Šoboti (27), ključnom svedoku likvidacije vođe "delija" Velibora Dunjića, koja je tom prilikom teško ranjena - prete smrću. Ona je u ponedeljak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana o ovom tragičnom događaju od 15. maja prošle godine ispred beogradskog splava "Džimis". Posle ispitivanja, zatraženo je da devojka dobije policijsku zaštitu.

Ubica, kao i većina njegovih saučesnika, i dalje su na slobodi. Posle višemesečne istrage policija je napisala krivičnu prijavu protiv Vladimira Đurovića, zbog teškog ubistva Dunjića i ranjavanja Šobote. On do danas nije uhapšen, iako postoje saznanja da se posle višemesečnog skrivanja u okolini Leskovca i Peći, vratio i da se sad krije po Beogradu.

Pomagači ubice Velibora Dunjića pušteni na slobodu!

Kao pomagači privedeni su Aleksandar Đuranović i Marko Gvozdenović. Obojica su posle saslušanja kod tužioca pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu, Đuranoviću je prekvalifikovano krivično delo u saučesništvo u teškom zločinu, pa je ponovo uhapšen.

Među pomagačima nedavno su se našli i Zoran Vukić, pripadnik obezbeđenja na "Džimisu", kao i Miloš Milisavljević i Jelena Krušedola. Oni se takođe brane sa slobode.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Uklanjali tragove Dunjićevog ubistva: Pokušali da sakriju pištolj i snimak sa sigurnosnih kamera!

Svima se stavlja na teret da su pomagali u bekstvu Đuroviću, inače bivšem šefu obezbeđenja na "Džimisu", koji je pucao u Dunjića. Đuranović se sumnjiči ne samo da je dodao Đuroviću pištolj, kojim je ubijen vođa "delija", već i da je oružje posle zločina bacio u reku. Gvozdenović, koji je radio kao di-džej na tom istom splavu tereti se da je uništio disk, sa snimkom sa sigurnosnih kamera, koje su pokrivale mesto ubistva.

Ubica Dunjića pobegao u inostranstvo!

Ronioci Žandarmerije su istog jutra, nekoliko sati posle ubistva, pronašli pištolj. Tokom veštačenja potvrđeno je da je iz tog oružja Dunjić ubijen, a Šobota ranjena. Izolovan je i DNK na osnovu kojeg je potvrđeno da je smrtonosne hice ispalio Vladimir Đurović.

U beogradskoj Palati pravde u ponedeljak su saslušani i suvlasnici splava "Džimis". Oni su izneli svoja saznanja o dešavanjima kritičnog jutra i tvrdili su da ništa nisu videli.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirsad Kuburovic

    4. mart 2015 | 13:44

    I svi su na slobodi? A sirotinja koja nema para za saobracajne kazne je na robiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA