ZAOŠTRAVA SE SITUACIJA U ALBANSKOM SELU: Poslali 400 specijalaca u Lazarat!

U saopštenju državne policije se navodi da je identifikovan 21 osumnjičeni za ranije danas oružani napad na policijske snage

  • 3

Albanska policija uputila je večeras više od 400 pripadnika specijalnih snaga RENEA i lokalne policije u selo Lazarat u okviru hvatanja osumnjičenih za pucnjavu na specijalne snage.

BESNI RAT U ALBANSKOM NARKO-SELU: Jedan policajac ubijen, više ljudi ranjeno! (VIDEO)

U saopštenju državne policije se navodi da je identifikovan 21 osumnjičeni za ranije danas oružani napad na policijske snage, javila je albanska agencija ATA.

Policija je u saopštenju apelovala da se osumničeni predaju, kao i na građane i lokalnu vlast da sarađuju sa policijskim snagama.

Naoružana grupa je rano jutros u selu Lazarat pucala na policiju, kada je jedan pripadnik specijalnih snaga poginuo, a dvojica ranjena.

Albansko selo Lazarat, nadomak Ðirokastre, poznato je kao albanska "fabrika za proizvodnju marihuane".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ица ЦЗВ

    25. jun 2015 | 00:56

    Само оштро......оштрије... Рокај

  • Алекса

    25. jun 2015 | 01:45

    У време Енвер Хоџе Ђирокастр је био познат по сиру, који се извозио у Италију и Француску. Сад имају травку која лечи сиду, рак, заноктице, остипацију и све друге знане и незнане болести.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA