ŽIVITE U SRBIJI? Ovih 10 stvari danas morate da znate!

Shodno svojoj civilizacijskoj ulozi, Grčka je juče donela odluku koja će uticati na ceo svet. Za to vreme, u Srbiji opušteno možete da dignete železničku stanicu u vazduh ili prebijete nekoga na ulici, a da vas niko ne pita šta to zaboga radite

  • 2

Cela planeta bruji o tome šta su Grci rekli Briselu, ali je manje poznato šta naš premijer ima da kaže ruskom predsedniku. Ukoliko ste propustili šta će se dogoditi ako se Vučiću ne bude svideo Putinov odgovor, kao i ako ne budemo legalizovali gej brakove - požurite na popravni!

1. Kao narod koji se razume u istorijska "ne", Srbi su juče slavili sa braćom Grcima njihov raskid sa MMF-om, ucenama i robovlasništvom. Iako niko nema ideju koje će tačno biti posledice takve odluke, 61,3 odsto Grka koji su naljutili Angelu Merkel  i 78 odsto Nemaca koji saosećaju sa Grcima, ulivaju nadu da će se uskoro promeniti glavne uloge na svetskoj političkoj sceni.

OXI! OXI! OXI! NE NA REFERENDUMU: Grčki urlik upravo zatresao temelje svetskog poretka!

2. I dok mi bodrimo komšije u borbi protiv lopova, u našem dvorištu vršlja kako ko hoće. Brisel možda nema granicu, ali Srbi je svakako imaju, samo što još nismo otkrili gde se ona nalazi. Poslednji uslov za pristup Evropskoj uniji - da je ovog puta nužno da legalizujemo gej brakove - će nam možda pomoći da je lociramo.

SRBI LEGALIZUJTE GEJ BRAKOVE ILI NEMA NIŠTA OD EU! Ovo je najnovija UCENA Srbiji iz Brisela, koju NIKO NEĆE PRIHVATITI!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

3. Još jedna od dilema našeg naroda je i "Ko su nam (lažni) prijatelji?", ali je rešenje i ove zagonetke na pomolu. Kako Evropa kojoj stremimo zahteva da prvo priznamo da smo genocidni, nemajući nameru da odustane od te verzije događaja, u pomoć smo ponovo pozvali ruskog predsednika Vladimira Putina, koji bi sutra mogao da stavi veto na predlog britanske rezolucije o Srebrenici. Da li će?

VUČIĆ ODBRUSIO PUTINU: Rusi stavite VETO na rezoluciju o Srebrenici ili Srbija dalje ide sama!

4. Meseci zabrinutosti da će naša deca moći neometano da guraju prste u štekere i padaju pod kola jureći loptu, navodno su završeni hepi endom: Građanski zakonik o čijem nacrtu  je upravo počela javna rasprava propisuje ponašanje roditelja "u najboljem interesu deteta". Da li će u praksi ova formulacija značiti da roditelji i dalje sami mogu da odlučuju šta je dobro za njihovo dete, ili će dečiji interes procenjivati sud?

Srbi će ipak moći da tuku svoju decu?

5. Čak i ako budemo mogli da nastavimo sa vaspitnim ćuškama, bez da nas iko prijavi policiji, isti princip važiće i kad mi izađemo na ulicu - čak i kad je ne pretrčavamo. Dva događaja iz prethodnih par dana, u kojima su građani mirno posmatrali kako grupa momaka pokušava da kidnapuje devojku sa autobuske stanice i ostavili mladića koji je krvario na ulici da umire, govore da to ko koga sme da bije u Srbiji neće regulisati nijedan zakon.

CELA SRBIJA PLJUJE PO OVIM KUKAVICAMA: Devojku napali na stanici, a niko nije skupio hrabrost da je odbrani!

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

6. Gledanje svojih posla u Srba, u svim slučajevima osim u onima u kojima bi trebalo da ih gledaju, moglo bi da dovede do tragedije velikih razmera. Ako ne verujete, probajte da unesete bombu na autobusku ili železničku stanicu i niko živi vas neće pitati šta to nosite u toj crnoj platetnoj torbi.

ISPOVEST SRPSKOG TERORISTE: Pokušao sam da unesem BOMBU na aerodrom i železničku stanicu! Evo da li sam uspeo! (FOTO)

7. Tužna istina je što u brojnim slučajevima terorističkih napada ne pomažu nikakve kontrole i intervencije. Ako ste uznemireni zbog činjenice da na plaže omiljenih destinacija srpskih turista svakog momenta može da ušeta neko spreman da pobije na desetine ljudi koje nikada pre u životu nije ni video, razmislite još jednom o bezbrižnom letovanju u raju na zemlji, i to domaćem!

RAJ NA ZEMLJI: Pogledajte šta vas sve čeka ove godine NA SRPSKOM MORU! (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

8. Najgora noćna mora svih vatrenih fudbalskih navijača definitivno je teroristički napad na stadionu. Dokaz da bombe ne moraju da budu smrtonosne, ili barem ne u bukvalnom smislu, dale su nove svetske šampionke.

BOMBA SA POLA TERENA: Neverovatan gol u finalu Svetskog prvenstva za žene! (VIDEO)

9. Posle bezbroj anegdota, lapsusa, svađa, uvreda, pa i smeha u Narodnoj skupštini, došao je red na jedan koncert i to ni manje ni više nego nastup Ace Lukasa. Ako neko misli da bi to bilo neprikladno, podsećamo ga da je ipak reč o narodnom predstavništvu.

LUKAS: Voleo bih da nastupim u Skupštini, tamo bih napravio ludu žurku

10. Koliko bi koncert Ace Lukasa trajao, i da li bi ga poslanici zvali na bis ne znamo, ali zato možemo da vam otkrijemo gde se nalazi čulo ukusa kod leptira i koliko traje orgazam prosečne svinje.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Zapanjićete se kad saznate koliko traje orgazam svinje!

(Jovana Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA